Za vikend Dječji sportski vikend u Delti

bilbord_djecji sportski vikend_print

Dječji fitnes centar u Crnoj Gori, Smart gym organizuje za vikend drugi Dječji sportski vikend u Podgorici, događaj koji ima za cilj promociju sporta i pravilnog razvoja djece od najranijeg uzrasta.

Dječji sportski vikend biće održan u subotu i nedjelju, 7. i 8. novembra u atrijumu šoping centra Delta city, od 11 do 20 sati.

Cilj organizacije ovog događaja je, kako je saopštio organizator, promocija sporta kod djece. Dječji sportski vikend će na djeci prilagođen način predstaviti sport kao nešto što može da im bude ujedno i vrlo zabavna aktivnost ali i nešto što će im donijeti brojne koristi u njihovom kasnijem životu.

Tokom dva dana će biti održana takmičenja djece po uzrastima (od 4 do 10 godina), a savladavaće zabavne sportske poligone, pripremljene posebno za ovu priliku i imati priliku da pokažu svoju spretnost i brzinu. Najbolji u svakoj uzrasnoj grupi će dobiti medalje, pehare i adekvatne sportske nagrade.

U pauzama između takmičenja, različiti sportski klubovi će predstaviti pojedine sportove i na taj način ponuditi djeci mogućnost izbora sporta kojim bi najviše željeli da se bave. Djeci će se predstaviti ritmička gimnastika, karate, džudo, zumba, fudbal, odbojka i drugi sportovi.

“Roditelji su ti koji treba da donesu svjesnu odluku da svoju djecu od najranijeg uzrasta pravilno usmjere na bavljenje rekreativnim sportom, a na profesionalcima u sportu je da djeci učine fizičku aktivnost zabavnom kako bi djeca rado dolazila na treninge. Smart gym Dječji sportski vikend je idealna prilika za to”, smatraju u tom centru.

Sva zainteresovana djeca uzrasta od 4 do 10 godina, mogu da se prijave za učešće na takmičenju putem telefona 067/619-400, E – mailom na: [email protected] , ili na FB stranici Smart gym dječjeg fitnes centra.

 

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply