Šta vas čeka prvih dana dojenja saznajte u Kutku za dojenje u ponedjeljak

dojenjesavjetniceMame koje čekaju bebu ili su se nedavno porodile moći će da saznaju u ponedjeljak, 19. oktobra šta ih čeka prvih dana dojenja, o čemu će moći od 19 sati da porazgovaraju sa vršnjačkim savjetnicama za dojenje udruženja Roditelji.

Ovim okupljanjem nastavlja se druženje mama sa savjetnicama nakon tromjesečne pauze u Kutku za dojenje u Mall of Montenegru u Podgorici, na I spratu.

Udruženje Roditelji poziva zainteresovane trudnice i porodilje koje žele da se informišu o svim temama u vezi trudnoće, a posebno dojenja i na ovaj način razgovaraju sa drugim mamama, da se prijave i za ovo ali i za ostala okupljanja putem maila [email protected].

Glavni cilj okupljanja u Kutku za dojenje je razmjena iskustva među majkama koje su dojile djecu i prošle sve male i velike probleme koji se znaju pojaviti u toku dojenja, a lako su rješivi ako se dobije adekvatan i pravovremen savjet.

Savjetnice su dostupne majkama 24 sata putem telefona ali besplatnu pomoć u vezi sa dojenjem pružaju i u direktnom kontaktu sa roditeljima koji žive na teritoriji Glavnog grada (za sada). Broj SOS telefona 067 00 04 74.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply