U subotu rođendan Mall od Montenegera – program za djecu, popusti, pregledi, koncert

mall

Šoping centar Mall of Montenegro u Podgorici proslavlja u subotu 5. rođendan, i tim povodom će svi posjetioci, a posebno oni najmlađi, biti u prilici da uživaju, u četvoročasovnom programu, koji će biti završen koncertom pjevača Bojana Marovića od 19 sati.

U toku programa za djecu učestvovaće plesne škole Dream, Diva i Matrix, zatim Akademski centar Iskra, kao i solisti Bobana Milić i Katarina Radulović. UMS Kids Fashion će predstaviti nove kolekcije popularnih brendova, koji se mogu naći u Mall-u, u radnjama Kids Land, Intersport i Extreme Intimo. Posebna atrakcija ovog dijela programa, će biti revija odjeće za kučiće, radnje Pet Vet, saopšteno je iz Malla.

Mališani će imati priliku da se pridruže Urban kids edukativnim radionicama, performansu Zumba kids, koji su pripremili članovi Hajdana fitness centra, kao i Klovn žurci.

Osim zabavnog programa, posjetioce očekuju i brojni popusti i povoljnosti.

Da bi podstakli žene da vode računa i o svom zdravlju, biće obezbijeđeni i besplatni pregledi dojki u sklopu kampanje Crna Gora u borbi protiv karcinoma dojke, u subotu, od 10 do 15:30 časova. Pregledi će obavljati dr Sanja Lekić, u sobi za bebe na drugom spratu, a zakazaće se dana su toku dana, na info pultu Malla. Preglede će obavljati dr.Sanja Lekić.

Zakupci i menadžment šoping centra Mall of Montenegro će sakupiti i određeni iznos novca i uplatiti na žiro račun Dječijeg doma u Bijeloj.

Program dešavanja:

10:00 Otvaranje rođendanske žurke.

10:10 Solisti Bobana Milic i Katarina Radulović.

10:15 Akademski centar Iskra.

10:30 UMS KIDS FASHION  modne revije:
Extreme intimo- revija pidzama
Kids Land- revije  CHICCO,BLUE KIDS I ORIGINAL MARINES
Inter sport- sportske revije
Pet Vet – revija odjeće i obuće za kućne ljubimce
Zijaja – kozmetika za djecu

11:30 Zumba kids i Ana Radinović, Hajdana fitness centar

12:00 Plesna škola Dream

12:30 Plesna škola Diva

12:45 Plesna škola Matrix

13:15 Urban Kids kreativna igraonica i rođendaonica

14:00 Zatvaranje dječijeg programa i Klovn žurka

19:00 Koncert Bojan Marović.

Detaljnije informacije o proslavi rođendana Mall of Montenegro nalaze se na www.mallofmontenegro.com  i na www.facebook.com/MallofMontenegro

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply