Besplatni udžbenici za prvake na Cetinju

cetinje

Prijestonica Cetinje pridružila se opštinama koje su odlučile da obezbijede besplatne komplete udžbenika za prvake za predstojeću školsku godinu.

Prijestonica Cetinje apeluje na sve roditelje prvaka koji do danas nijesu nabavili komplete udžbenika da se prijave u srijedu i u četvrtak u vremenu od 9 do 14 časova, putem broja telefona 067 249 516 ili lično u Sekretarijatu za socijalnu politiku i mlade.

Roditeljima koji su već obezbijedili udžbenike, novac će biti refundiran u petak i ponedjeljak (Sala Prijestonice Cetinje na II spratu, od 09 do 14 časova).

Udžbenike će dobiti oko 160 prvaka iz osnovnih škola “Njegoš“, Lovćenski partizanski odred, „Boro Vukmirović“ i „Šunjo Pešikan“.

Kupovinu kompleta inicirao je gradonačelnik Prijestonice i predložio da budu finansirani izdvajanjem dijela zarada zaposlenih u lokalnoj upravi.

“Inicijativa gradonačelnika Bogdanovića prihvaćena je jednoglasno. Uz gradonačelnika, dio zarada izdvojiće svi članovi kabineta gradonačelnika, starješine organa Prijestonice Cetinje, direktori javnih preduzeća čiji je osnivač Prijestonica Cetinje, te članovi kabineta predsjednika Skupštine Prijestonice Cetinje”,  saopšteno je iz Prijestonice.
Bespltane komplete udžbenika dobiće i prvaci u Podgorici, Herceg Novom, Žabljaku, Beranama i Baru.
SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply