Danas i sjutra manifestacija Titograd u avgustu

titogradiavgustu

U Podgorici će danas i sjutra NVO Muzika, alternativa, kultura organizovati manifestaciju Titograd u avgustu na platou bivše Kasarne Morača, u pravcu mosta Millenium, u okviru koje će biti nekoliko sadržaja za najmlađe.

Cilj manifestacije je, kako tvrde njeni organizatori, ne samo podsjećanje na neka bolja muzička vremena, već i da sa njima upoznaju mlađe generacije.

“Čitav događaj je lajv bend karaktera, gdje će izvođači podsjetiti na neke od hitova najboljih stranih i domaćih bendova, a biće priređen i bogat program za najmlađe, koji će uživati u školici crtanja, maskenbalu, ali imati i priliku da se takmiče za vrijedne nagrade i slatkiše”, najavljeno je iz NVO Muzika, alternativa, kultura.

Svečano otvaranje je zakazano za danas, u 17 sati, kada će se predstaviti i prodefilovati oldtajmer vozila, motori i bicikali.

Nakon toga će NVO Sunčev kutak od 17 i 30 će zajedno sa prisutnim mališanima organizovati školu crtanja, slikanja i bojenja.

I termin od 19:30 rezervisan je za djecu, jer će pjevati pop-rok hitove iz perioda od 1960 do 1990. prošlog vijeka.

Od 21 čas počinje glavni program, i to tribute jednom od najboljih bendova svih vremena, čuvenoj liverpulskoj četvorki – The Beatles, koju će izvoditi odabrana grupa muzičara iz Beograda.

Nakon toga slijedi tribute jednom od najuspješnijih bendova na prostorima bivše Jugoslavije – Idolima, a prvo veče će zatvoriti nikšićko-podgorička grupa muzičara u posveti legendarnoj Azri.

I drugi dan manifestacije će početi u 17 časova i to izložbom oldtajmera, a zatim će najmlađi, ponovo u saradnji sa NVO Sunčev kutak, izrađivati maske za maskenbal koji će nakon toga uslijediti. Od 18:30 na programu je takmičenje djece u vožnji bicikala, koje će biti organizovano na platou.

Glavni program drugog dana manifestacije počeće oko 20 sati, kada će muzičari iz Beograda održati tribute legendarnom Neil Youngu, nakon čega će prisutne podsjetiti na vanvremenske hitove The Rolling Stonesa.

“Festival bi bio nepotpun da nema regionalnih bendova pa će tako momci iz Podgorice biti zaduženi za tribute Smaku, a nikšićko-podgorička saradnja će iznjedriti najveće hitove Milana Mladenovića i EK”, kažu u NVO Muzika, alternativa, kultura.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply