Kosili bebi kozmetika

PREDSTAVLJAMO

kosili

Kosili bebi kozmetika je dobro poznato ime generacijama mama i beba na našim prostorima. Proizvedena prema tradicionalnoj švajcarskoj tehnologiji koja garantuje kvalitet, sa ekstraktima ljekovitih biljaka, bez parabena, blaga je, lepršava i, naravno, savršenog, svima dobro poznatog mirisa.

Kosili vam nudi 5 razloga zašto da odaberete originalnu Kosili kozmetiku

  1. Probudiće vam sjećanje na djetinjstvo

Zato što nas Kosili asocira na onaj bezbrižni, lepršavi miris djetinjstva. Kosili kozmetiku pamte naše mame i bake jer je u upravo u mirisu Kosilija satkan miris mokre kose, spremanja za spavanje, miris prenijet na jastuke i poljupce. Ovaj jedinstveni Kosili miris dostupan je i današnjim generacijama.

  1. Tradicija i zaštićena švajcarska tehnologija garantuju kvalitet znakkosili

Zato što je originalna Kosili kozmetika proizvedena prema tradicionalnoj i zaštićenoj švajcarskoj tehnologiji koja garantuje ujednačen i vrhunski kvalitet. Originalne Kosili proizvode namijenjene higijeni i njezi beba prepoznaćete po zaštitnitnom znaku SWISS formuli – lenti kontrolisanog švajcarskog porijekla sa crvenim krstićem.

  1. Ne sadrži paraben!

Zato što originalna Kosili kozmetika ne sadrži štetan paraben, koji može izazvati osipe i neprijatnosti kod osoba sa osjetljivom kožom. Na Kosili proizvodima jasno je označeno da sadrže 0% parabena.

  1. Koristi prirodne ekstrakte

Zato što je Kosili kozmetika obogaćena sa čak 6 biljnih ekstrata. Biljni ekstrati kamilice, komorača, matičnjaka, hmelja, hajdučke trave i imele koji se nalaze u Kosili kozmetici imaju umirujuće dejstvo i dobri su za njegu i zaštitu kože.

  1. Idealan za nježnu i osjetljivu kožu

Zato što je zbog svoje recepture, vrhunskog kvaliteta, ekstrata ljekovitih biljaka, Kosili kozmetika idealna za njegu vaših mališana, negu kože beba, ali i za odrasle sa osjetljivom kožom.

Detalje o Kosili proizvodima možete pogledati na njihovoj sajtu www. kosili.rs

 

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply