Porodični predah na Imanju Knjaz u Podgorici

VED_1545

Imanje Knjaz na Marezi u Podgorici mjesto je koje tokom cijele godine, a posebno na proljeće i ljeto okuplja veliki broj roditelja i njihove djece, kako zbog prijatnije temperature u toku ljetnjih mjeseci tako i zbog sadržaja koji im nudi.

U Imanju Knjaz kažu da su jedan od najatraktivnijih i sadržajno najbogatijih ugostiteljskih objekata glavnog grada, pa i Crne Gore.

Dočekuje goste u monumentalnom zdanju, okruženo zelenilom i rastinjem, ušuškano pored rijeke, u potpunosti izolovano od gradske buke i vreve.

Restoran ima tri zasebne cjeline i odličan je za organizaciju poslovnih i porodičnih proslava i ručkova, vjenčanja, rođendana i svih vrsta koktel proslava.

Posebno je pogodan za organizaciju dječijih rođendana i osvježen potpuno novim sadržajem prilagođenim najmlađima.

“Novo napravljeno ostrvo koje je kapaciteta 50 mjesta, sa dvije strane okruženo rijekom i potpuno izdvojeno, vezano sa dječijim igralištem je kao stvoreno za organizaciju dječijih rođendana ili porodični ručak gdje će jednako da uživaju i roditelji i djeca”, kažu u ovom restoranu.

Kapacitet restorana je 180 mjesta, dok bašta ima kapacitet od 500 mjesta. U koktel varijanti kapacitet u unutrašnjem dijelu je 400 mjesta, a u bašti čak i do 800.

Povodom Dana djece i Dana roditelja Imanje Knjaz će pokloniti vaučer od 50 eura za jednu porodicu koji mogu iskoristiti za neku od usluga koje nude. Da biste učestvovali i dobili poklon, potrebno je da nam pošaljetete mail na adresu [email protected] i odgovorite koliki je kapacitet novog ostrva koje je povezano sa dječijim igralištem. Registrovani posjetilac ili posjetiteljka čiji mail prvi bude stigao od momenta ove objave, sa tačnim odgovorom dobiće vaučer. Ako nijeste registrovani korisnik/ca portala proceduru za registraciju možete pronaći ovdje. Napomena: Molimo vas da nam šaljete mailove sa adrese sa kojom ste se registrovali na portalu ili ako koristite neku drugu da nam naglasite u tijelu maila adresu sa kojom ste se registrovali kako bismo vas pronašli među registrovanim posjetiocima.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply