Gost Roditeljskog kutka u ponedjeljak porodični psihoterapeut

flajer kutak1Dolazak djeteta i period nakon njegovog rođenja veoma su izazovni za roditelje, posebno kada se prvi put nađu u toj ulozi, i upravo o njemu i što kvalitetnijem prilagođavanju imaće priliku da razgovaraju u ponedjeljak, 25. maja od 18 sati sa Jelenom Raičević, porodičnim psihoterapeutom u Roditeljskom kutku.

Ona će sa budućim i sadašnjim mama i tatama razgovarati i o povratku na posao nakon porodiljskog odnosno roditeljskog odsustva, navikavanju djeteta na vrtić i svm temama koje ih budu interesovale i u vezi sa kojima budu imali pitanja.

Udruženje Roditelji poziva roditelje, trudnice i njihove partnere da prijave dolazak putem mail adrese [email protected].

Roditeljski kutak se održava u Kidsland radnji na Starom Aerodromu. Kutak je mjesto u kojem se okupljaju trudnice, porodilje, dojilje, ali i njihovi partneri, i gdje imaju priliku da razgovaraju međusobno ali i sa stručnjacima o svim temama koje ih interesuju, a koje su u vezi sa trudnoćom, dojenjem, zdravljem i njegom majke i bebe.

Gosti Roditeljskog kutka do sada su bili neonatolog Danojla Dakić, patronažna sestra Senka Bulatović, ginekološko-akušerske sestre i fizioterapeutkinje Milena Bakić i Aleksandra Vukadinović i medicinska sestra Dajana Zlatičanin, pedijatar Nina Mandić, psiholog i porodični terapeut Marica Stijepović.

Na pitanja roditelja su odgovarali i ginekolozi Azis Haliti, Nikola Stanišić, Suzana Uskoković, Nebojša Čejović, Vesna Globarević Kavarić, anesteziolog Goran Marijanović, farmaceut Slavica Vučurović, pedijatar pulmolog Rade Kaluđerović, subspecijalista medicinske i kliničke genetike Olivera Miljanović, fizioterapeutkinje Biljana Knežević, Petra Bošković, specijalista higijene Zorica Đorđević, alegolog Saida Zejnilović.

Leave a Reply