Pokrenuta akcija Mame za porodilište, aktivni brojevi računa za donacije

Fotografija jedne od posjetiteljki portala Roditelji

Fotografija jedne od posjetiteljki portala Roditelji

Akcija Mame za porodilište danas je i zvanično pokrenuta, i svi zainteresovani koji žele da doniraju novac za kupovinu dušeka za krevete na Klinici za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Crne Gore to mogu da urade uplatom na broj žiro računa 540-3210107378 (Suzana Fatić) i devizni račun 01-301-0004229.1 (Violeta Camaj).

Svrha uplate treba da bude Akcija “Mame za porodilište”. Za sve dodatne informacije možete kontaktirati jednu od mama koje su pokrenule akciju Suzanu – na broj telefona 69 64 26 83 ili putem maila [email protected].

Suzana i Violeta odlučile su da pokrenu akciju kupovine dušeka za krvete na odjeljenjima akušerstva i patologije trudnoće GAK-a gdje su se nedavno porodile, jer su nesulovni i u izuzetno lošem stanju.

„Na primjer, na odjeljenju patologije većina kreveta nema dušeke, već neke improvizacije sastavljene od par sunđera. Na tom odjeljenju borave trudnice sa rizičnim trudnoćama i neke tu ostanu i po mjesec i više dana“, podsjeća ona.

Šta je još Suzana ispričala o ovoj akciji za portal Roditelji pročitajte Mame u akciji – prikupljaće novac za kupovinu dušeka na GAK-u KCCG.

Kakav je stav KCCG o akciji?

Akciji će se pridružiti još dvije mame, na malo drugačiji način. Ana iz Studija ribizla odlučila je da doprinese tako što će sav prihod od podaje nakita iz njene radionice opredijeliti za donaciju. Amra iz Studija Moje krpice je ponudila jedan od njenih proizvoda medvjedića Medenog na aukciju, a prihod od prodaje opredijeljen je za akciju Mame za porodlišta.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

  1. e jadna smo drzava kad su upravo zene koje su lezale na ovim krevetima pokrenule akciju,umjesto da se zdravstvo pobrine za to,ipak tu leze zene,kraljice,koje su rodile djecu,mislim da to treba da bude prioritet,a ne neke gluposti u koje se ulazu pare,SVAKA CAST ZENE.i sama sam iskusila ovu udobnost 🙂

  2. Dajte po 10 eura ako nemate ili po 50 ako imate malo. Mnogi ljudi mogu i 1000 da odvoje.Budite donator nase buducnosti. Nemojte dozvoliti da vam zene spavaju u svinjcu. Kako je krenule na slami ce majke u porodilistama da odmaraju i doje bebe. Bolje je da krenu u stalama da se poradjaju. Barem ce znati gde su. OTVORITE SE VI STO IMATE DA BI BAREM TIH PAR DANA SE MAJKE OSECALE KAO MAJKE,A NE KAO KRAVE.

Leave a Reply