Naredne subote predavanje za roditelje Čudesna medicina za djecu

A mother and her son with a new baby

Pedijatar i učitelj Japanskog tradicionalnog reikija Mirjana Mićović održće u subotu, 9. maja besplatno predavanje za roditelje Čudesna medicina za djecu u  Dječijem fitnes centru Smart Gym u Podgorici.

Na predavanju, koje će početi u 10 sati, biće riječi o tehnikama koje roditeljima i svima koji to planiraju da postanu, omogućavaju da psihofizičko i duhovno zdravlje održavaju u balansu, a samim tim, podsticajno djeluju na razvoj djece.

“Danas je u svijetu, ali i kod nas, epidemija psihosomatskih oboljenja kod djece, autizma, stagnacije u senzomotoričkom razvoju i sl. Uzroci se traže u nasljeđu, disharmoničnim porodičnim odnosima, slaboj pripremljenosti roditelja za roditeljstvo…Majkama je, zbog svakodnevnog stresa kojem su izložene, sve teže da ljubav na pravi način kanališu prema svojoj djeci, što se odražava na njihovo zdravlje, kako fizičko tako i psihičko”, kaže Mićović koja ima radnu dozvolu Ministarstva zdravlja Srbije za Reiki metodu.

Iz Monna online magazina, koji organizuje predavanje je najavljeno da će sa roditeljima biti razgovarano o tome kako jednostavno voljeti svoje dijete, bezuslovno mu pružati podršku i uživati u njegovom zdravom odrastanju.

Predavanje je besplatno, a zbog ograničenog broja mjesta potrebno je prijaviti se na broj telefona 067 619 400.

Smart Gym se nalazi u Dalmatinskoj br 78.

 

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply