Mediji objavili da je na Cetinju pokušana otmica djevojčice na ulici

cetinje

Policija traga za  dvije nepoznate osobe koje su u utorak  pokušale da kidnapuju 15-godišnju djevojčicu N. K. sa Cetinja.

Pokušaj otmice dogodio se oko podne, u Ulici “Peka Pavlovića” nedaleko od Osnovne škole Lovćenski partizanski odred.

Otac djevojčice M. K. policiju je o incidentu obavijestio dva sata kasnije.

On je juče kazao  Vijestima da se sa suprugom nalazio u Podgorici, kad je saznao šta  se dogodilo.

“Kćerka mi je kazala da je pošla u prodavnicu, kada je opazila automobil bez registarskih oznaka bijele boje – karavan, koji joj je polako prilazio  sa leđa”, kazao je M. K.

Rekao je da mu je kćerka kazala da je tada pomislila da će se vozilo zaustaviti ispred obližnjeg kontejnera.

“Rekla mi je da su u autu bile dvije muške osobe, jedna za volanom, druga na zadnjem sjedištu.

Upravo taj muškarac na zadnjem sjedištu otvorio je vrata, uhvatio je rukom za lijevi lakat i pokušao da je uvuče u automobil”, istakao je M. K.

U tim trenucima, kazao je otac djevojčice, petnaestogodišnjakinja je otmičara udarila telefonom koji joj je bio u ruci.

“Udarila ga je i uspjela da da se otrgne  i pobjegne”, rekao je otac.

M. K. je istakao  da ga je u posljednja dva dana zvao veliki broj Cetinjana, koji su nakon incidenta  zabrinuti za svoju djecu.

“U kontaktu sam sa policijom, nadam se da će odgovorne uskoro pronaći”, zaključio je otac.

CDM podsjeća da je veći dio prijestonice pokriven sigurnosnim kamerama, koje su postavljene kao dio projekta Cetinje siguran grad“. Građani pitaju da li one ičemu služe.

„Kamere su postavljene svuda po gradu, valjda mogu u policiji da utvrde da li taj kombi postoji. Ako ga nema neka obavijeste javnost, a ako ima i najmanje sumnje u njegovo postojanje neka neko reaguje“, kazali su Cetinjani.

Prošle sedmice je cijeli region uznemirila vijest o otmici dvogodišnje djevojčice u Beogradi, kada su je usred bijela dana otmičari iz Francuske istrgli majci iz ruku. Brzom akcijom beogradske policije otmičari su uhapšeni samo nekoliko sati poslije otmice, a djevojčica je vraćena roditeljima.

Izvori: Vijesti, CDM

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

  1. Ljudi isto se desilo u Baru pa na kraju bi da je djevojcica sve izmislila…ja sto vise portala o ovome otvaram to je prica drugacija…ako je istina ajde da se dignemo svi na noge za nasu djecu…ali jedno veliko ALI po svemu sudeci ova prica o otmici po Crnoj Gori kruzi od kad se desila otmica male Mase u Srbiji,a sta se desava nasa djeca dokona pa malo je roditeljima brige nego izmisljaju i lazu…

Leave a Reply