SJutra u podne šetnja u pet gradova

Setnja

Udruženje Roditelji će u subotu, 21. marta organizovati šetnju podrške roditeljima beba inficiranih u bjelopoljskoj bolnici pod sloganom Za bezbjedna porodilišta. Na ovaj način žele, kako kažu, da nadležnima poruče da urade sve kako se slična situacija više nikada ne bi ponovila, I da u tom cilju obezbijede osnovne uslove koji su potrebni za kvalitetnu zdravstvenu zaštitu novorođenih beba I njihovih majki.

Šetnja podrške će istovremeno biti organizovana u 5 crnogorskih gradova i to: u Podgorici, Baru, Nikšiću, Bijelom Polju i na Cetinju.

Okupljanje porodica i građana u svim gradovima je zakazano za 12 časova. U Podgorici će okupljanje biti organizovano na Rimskom trgu, nakon čega je planirana šetnja pored zgrade Vektra, Moskovskom ulicom do Dječijeg parka na Kruševcu.

U Baru će se porodice i građani prvo okupiti na trgu pored Robne kuće, nakon čega je planirana šetnja šetalištem, pored Doma kulture, zatim Doma zdravlja i povratak na Trg.

U Nikšiću će okupljanje biti u Njegoševoj ulici, ispred Prve banke, nakon čega je planirana šetnja korzom do spomenika Kralju Nikoli. U Bijelom Polju porodice i građani će se okupiti u Ristovom parku, nakon čega je planirana šetnja korzom do Gradskog parka.

Na Cetinju će okupljanje biti na početku Njegoševe ulice, u blizini Ministarstva kulture, nakon čega je planirana šetnja korzom do gradskog Trga.

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply