Savjetnice odgovarale na mnogobrojna pitanja o dojenju

Savjetnice za dojenje udruženja Roditelji razgovarale su u četvrtak sa budućim i sadašnjim majkama o dojenju i odgovarale na njihova mnogobrojna pitanja.

U Kutku za dojenje u Mall of Montenegru trudnice su željele da se infomišu o tome kako da se pripreme za dojenje, ali i šta mogu očekivati u prvim danima nakon rođenja djeteta. Savjetnice su im podijelile  Vodič za dojenje za roditelje (3572 downloads) koji je udruženje nedavno izdalo.

Prijatelj kutka je i u martu kompanija Inpharm koja je distributer suplemenata za trudnice i dojilje Pregnacare tbl i Pregnacare plus, kao i suplemenata za poboljšanje krvne slike djece i odraslih, Feroglobin b12. Pregnacare je optimalna formula koja u jednoj tableti sadrži 19 vitamina i minerala neophodnih za pravilan rast i razvoj ploda i vitalnosti majke. Feroglobin u tabletama i sirupu, obezbjeđuje optimalnu količinu organske forme gvožđa, minerala, vitamine B kompleksa uključujući B12 i folnu kisjelinu, a preporučuju se trudnicama i doljiljama, djeci koja imaju nizak nivo hemoglobina, ženama sa obilnim ciklusima.

Glavni cilj okupljanja u Kutku za dojenje je razmjena iskustva među majkama koje su dojile djecu i prošle sve male i velike probleme koji se znaju pojaviti u toku dojenja, a lako su rješivi ako se dobije adekvatan i pravovremen savjet.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply