O ishrani djece u ponedjeljak roditelji razgovaraju sa dr Zoricom Đorđević

flajer kutak1Roditeljski kutak udruženja Roditelji ugostiće u ponedjeljak, 23. februara od 18 sati dr Zoricu Đorđević, specijalistu higijene u Institutu za javno zdravlje Crne Gore koja će sa zainteresovanim roditeljima razgovarati o ishrani djece.

U toku okupljanja će biti moguće postavljati pitanja u vezi sa svim temama koje se tiču ishrane, posebno u prvim godinama djetetovog života. Ova tema je izabrana na osnovu predloga roditelja koji imaju nedoumice posebno u prvoj godini života djeteta, kada se počinje sa uvođenjem čvrste hrane.

Udruženje Roditelji poziva roditelje, trudnice i njihove partnere da prijave dolazak putem mail adrese [email protected].

Roditeljski kutak se svakog mjeseca održava u Kidsland radnji na Starom Aerodromu, u prostoru koji je kompanija Donator ustupila udruženju Roditelji za ove svrhe.

Kutak je mjesto u kojem se okupljaju trudnice, porodilje, dojilje, ali i njihovi partneri, i gdje imaju priliku da razgovaraju međusobno ali i sa stručnjacima o svim temama koje ih interesuju, a koje su u vezi sa trudnoćom, dojenjem, zdravljem i njegom majke i bebe.

Gosti Roditeljskog kutka do sada su bili neonatolog Danojla Dakić, patronažna sestra Senka Bulatović, ginekološko-akušerske sestre i fizioterapeutkinje Milena Bakić i Aleksandra Vukadinović i medicinska sestra Dajana Zlatičanin, pedijatar Nina Mandić, psiholog i porodični terapeut Marica Stijepović i glavna sestra jedinice za neonatologiju GAK-a Kliničkog centra Milica Dukić, ginekolozi Azis Haliti, Nikola Stanišić, Suzana Uskoković, Nebojša Čejović, Vesna Globarević Kavarić, anesteziolog Goran Marijanović, farmaceut Slavica Vučurović, pedijatar pulmolog Rade Kaluđerović, subspecijalista medicinske i kliničke genetike Olivera Miljanović, fizioterapeutkinje Biljana Knežević i Petra Bošković.

Comments

Leave a Reply