U četvrtak okupljanje mama i savjetnica za dojenje u Kutku za dojenje

kutak

Priprema za dojenje, ali i sve ono što ono donosi nakon rođenja djeteta teme su o kojima će trudnice i porodilje moći da razgovaraju međusobno i sa vršnjačkim savjetnicama za dojenje udruženja Roditelji u Kutku za dojenje.

Novo okupljanje mama je najavljeno za četvrtak, 12. februara od 19 sati u Kutku koji se nalazi na I spratu Mall of Montenegra.

Prijatelj kutka u februaru je kompanija Inpharm koja je distributer suplemenata za trudnice i dojilje Pregnacare tbl i Pregnacare plus. Pregnacare je optimalna formula koja u jednoj tableti sadrži 19 vitamina i minerala neophodnih za pravilan rast i razvoj ploda i vitalnosti majke.

Udruženje Roditelji poziva zainteresovane trudnice i porodilje koje žele da se informišu o svim temama u vezi trudnoće, a posebno dojenja i na ovaj način razgovaraju sa drugim mamama, da se prijave i za ovo ali i za ostala okupljanja putem maila [email protected].

Glavni cilj okupljanja u Kutku za dojenje je razmjena iskustva među majkama koje su dojile djecu i prošle sve male i velike probleme koji se znaju pojaviti u toku dojenja, a lako su rješivi ako se dobije adekvatan i pravovremen savjet.

Comments

  1. Tanja Emilija Sofija, savetnice udruzenja Roditelji se volonterski bave organizovanjem okupljanja, a kako smo sve iz Podgorice, komplikovano je organizovati bez sredstava okupljanje u drugom gradu. Ukoliko bi nam lokalni roditelji pomogli da pronadjemo mesto okupljanja i sponzora, bile bi vise nego srecne da dodjemo na druzenje

Leave a Reply