Popsi od Pralina Ruža Raš na poklon

popsiPraznici su nekima već počeli nekima će tek, a praznična atmosfera je već neko vrijeme prisutna. Portal Roditelji u tom duhu i nastavlja pa smo vam pripremili još poklončića uz pomoć naših prijatelja.

Danas je to radionica slatkiša Praline Ruža Raš koja će obradovati nekog od naših posjetilaca poklonom u kojem je pet popularnih Popsa sa prazničnim motivima.

Registrovanom posjetiocu/posjetiteljki portala Roditelji.me čiji mail sa nazivom Praline Ruža Raš bude prvi stigao od momenta ove objave na našu email adresu [email protected] pripašće poklon. Ako nijeste registrovani korisnik/ca portala proceduru za registraciju možete pronaći ovdje. Napomena: Molimo vas da nam šaljete mailove sa adrese sa kojom ste se registrovali na portalu ili ako koristite neku drugu da nam naglasite tijelu maila adresu sa kojom ste se registrovali kako bismo vas pronašli među registrovanim posjetiocima.

Praline Ruža Raš je radionica u kojoj nastaju prekrasne praline, torte i popularni Popsi odnosno popsticksi koje djeca obožavaju. Praline Ruža Raš možete pronaći na Facebooku, a možete ih i kontaktirati putem telefona 69 31 44 73.

 

 

HiPP

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply