Flymont poklanja baby jastuk

faymont
Portal Roditelji nastavlja sa darivanjem i poklonima za svoje registrovane posjetioce. U saradnji sa firmom Flymont obradovaćemo roditelja jednog djeteta predivnim novogodišnjim poklonom – jastukom specijalno dizajniranim za najmlađe.

Registrovanom posjetiocu/posjetiteljki portala Roditelji.me čiji mail sa nazivom Flymont bude prvi stigao od momenta ove objave na našu email adresu [email protected] pripašće poklon. Ako nijeste registrovani korisnik/ca portala proceduru za registraciju možete pronaći ovdje.

Jastuk Energia Baby je posebno kreiran za djecu, u verziji od Soft Care pjene na bazi suncokretovog ulja i vode, koja mu obezbjeđuje ravnomjernu preraspodjelu pritiska i čini ga izuzetno udobnim. Ne zadržava mirise, antialergijski i sa osjećajem svježine, i presvučen sa 100% pamučnom presvlakom. Pere se na niskim temperaturama. Suši se u hladu i dalje od izvora toplote.

Pored jastuka i dušeka, Flymont d.o.o. oprema stanove i kuće: parketom, univerzalnim kamenom i blind vratima. U susret praznicima, nude i 20% popusta na sve proizvode u salonu.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply