Donirajte slatkiše – sjutra zavšni dan manifestacije Podijeli radost

jelkadelta

U tržnom centru Delta City u toku je humanitarna akcija Podari radost u toku koje od srijede svi posjetioci mogu u centralnom atrijumu vidjeti četiri novogodinje koje su ukrašavali učenici osnobnih škola  “Štampar Makarije” , “Vlado Milić ” , Oktoih i “Maksim Gorki” ukrasima koje su pravili u učionicama uz pomoć učitelja i nastavnika.

Djeca su u školama skupljala i slatkiše namijenjene djeci u Dnevnim centrima u Beranama, Mojkovcu i Ulcinju i iz Dječijeg doma u Bijeloj i tako pokazali svoju humanost.

Svi koji žele svojom donacijom slatkiša obradovati djecu u pomenutim ustanovama mogu to učiniti do sjutra, kada će i biti završena manifestacija.

slatkisi

Uz pomoć nastavnika osnovci su saznali mnogo o djeci koja borave u ustanovama za koje je organizovana akcija, čime je ona dobila i edukativni karakter .

“Na ovaj način učimo djecu različitostima i trudimo se da ih njegujemo”, saopšteno je iz Banke hrane.

Djeca su u školama pripremila muzičke i dramske tačke koje će izvesti sjutra na završnoj manifestaciji.

sava kovacevic i djeca

U programu koji počinje u 12 sati učestvovaće hor Zvjezdice, dječiji asambl KUD Aluminijum , balerine iz Muzicke skole “Vasa Pavić”, škola glume Osmijeh i tačka , Žarko Žabac, Kulturni centar Bjuti , Pavle i Ksenija Bogicević.

U toku manifestacije će biti prikazana modna revija kreatorke Nade Koljenšić namijenjena djeci, a svi modeli ce biti poklonjeni djevojcicama iz Doma u Bijeloj.

Manifestaciji će prisustvovati djeca iz Bijele, Ulcinja, Mojkovca i Berana i učestvovati u programu.

Banka hrane je pozvala sve koji mogu da doniraju slatkiše i dođu u nedjelju u 12 sati sa djecom jer obećavaju divnu zabavu.

Podijeli radost treću godinu organizuje Banka hrane u saradnji sa Delta Citi centrom i Volonterskim klubom Gimnazije Slobodan Škerović.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply