Počinje humanitarna akcija Podari radost

podariradist

Humanitarna akcija Podari radost počinje danas u tržnom centru Delta city u Podgorici tokom koje će učenici četiri osnovne škole ukrašavati jelke koje će pokloniti Dječijem domu u Bijeloj i Dnevnim centrima u Beranama, Mojkovcu i Ulcinju.

Akciju organizuju Delta City, Banka hrane Crne Gore i Volonterski klub Gimnazije ” Slobodan Škerovic” treći put.

Ukrase kojima če kititi jelke učenici su napravili u školskim klupama sa svojim učiteljima i nastavnicima ili kući uz pomoć roditelja. Slatkiši se mogu donirati do nedjelje 14. decembra kada počinje završna manifestacija akcije.

Donacije će svih dana trajanja akcije pored okićenih jelki prihvatati volonteri, članovi kluba volontera Gimnazije “Slobodan Škerović”, piše u saopštenju.

U nedjelju, završnog dana akcije, počeće zabavno-muzička manifestacija gdje će učestvovati djeca iz ustanova kojima je akcija i namijenjena

U programu će učesvovati i djeca iz Osnovnih škola koja su ukrsavala jelke, Škola glume Branke Stanić Osmijeh i tačkasa Cetinja, Žarko Zabac, Balerine iz Muzičke skole “Vasa Pavić”, Plesna skola Beauty” i Dječiji asambl KUD Aluminijum. U okviru programa biće prikazana i dječija kolekcija kreatorke Nade Koljenšić koja će biti donirana djeci iz Bijele.

Izvor: CDM

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply