Poklanjamo četvrti Biobella paketić

biobelapoklon

 

Paketić zdravih proizvoda sa potpuno prirodnim sastojcima i neodoljivim ukusima Biobella portalRoditelji poklanja i večeras i to registrovanom posjetiocu/posjetiteljki portala čiji mail sa naslovom Biobella bude prvi stigao na našu email adresu [email protected].

Ako nijeste registrovani korisnik/ca portala proceduru za registraciju možete pronaći ovdje. Registrovati se možete jednostavno i klikom na dugme Fbook Log/Reg, ako ste korisnik ove društvene mreže.

Biobella je grupa zdravog integralnog keksa sa fruktozom. Napravljeni su isključivo od prirodnih sastojaka, u sebi ne sadrže vještačke aditive i konzervanse. Trenutno postoje u 7 različitih ukusa – cimet, rogač, kokos, limun-kurkuma, med-heljda, brusnica, aronija, narandža-đumbir. Ne sadrže trans-masti i pogodni su za vegetarijance, vegane i dijabetičare. I svi su posni.

Osim keksa nude i krekere i integralne štapiće, u pet ukusa.

Biobela proizvode od 2000. godine proizvodi kompanija Bioland iz Srbije, a od nedavno se mogu kupiti i u Crnoj Gori. Sve detalje, informacije i kontakte možete pronaći na njihovoj Fbook stranici.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply