Rođendanska proslava za Kristinu, možete i vi pomoći

kristina i djeca

Banka hrane pozvala je danas sve zainteresovane da se uključe u rođendansku proslavu jedanestogodišnje Kristine Veljović pomognu joj da prikupi potreban novac i operiše se kako bi nakon deset godina stala na svoje noge.

U nedjelju 7. decembra od 14 do 16 sati u igraonici JUMP u Podgorici će biti održana rođendanska žurka I njene drugare iz škole.

“U toku proslave u igraonici će biti postavljena kutija za doniranje novca pa apelujemo na sve koji mogu da pomognu Kristini da ostvari svoju želju”, saopšteno je iz Banke hrane.

Kristiina je od svoje druge godine u kolicima zbog mišićne atrofije. Postoji nada da bi joj operacija u Beču omogućila da ustane iz kolica. Roditelji su uspjeli da sakupe do sada 4,5 hiljade eura od neophodnih 10 hiljada koliko operacija košta.

Organizaciju rođendanske žurke su pomogli igraonica JUMP, Baloni Pravi se fešta, Anin Medeni kutak, Radionica Markiza, Žarko Žabac, i vrtići Čarli Čaplin, Maša, Kockica i Kućica.

“Kristini je sada najpotrebniji novac za operaciju, međutim svaka donacija je dobrodošla jer njena porodica teško živi, poput hrane, sredstva za higijenu, garderobe, obuće, školskog pribora”, kažu iz Banke hrane.

Novac se može uplatiti i na žiro račun 01-201-0017553.9 kod Podgoričke banke na ime Andrijana Racković (Kristinina majka) ili iz inostranstva na 01-301-0005324.2 kod Podgoričke banke

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply