Jedine pelene na tržištu koje u svakom pakovanju sadrže poklon

PROMO

Kompanija Violeta, regionalni lider u proizvodnji higijenskih proizvoda, upotpunila je svoj dječji program i obradovala roditelje i djecu proizvodima koje predstavlja i na portalu Roditelji.me .

Violeta Double Care Pelene
Osim što su od svog izlaska na tržište prepoznate kao siguran i kvalitetan proizvod Violeta Double Care pelene testirane su u vodećoj svjetskoj laboratoriji za higijenske proizvode u Francuskoj. Courtray consulting labservice i ocijenjene najvišom mogućom ocjenom, Klasa A što znači da u potpunosti ispunjavaju najstrožije zahtjeve kvaliteta i sigurnosti.

Violeta konstantno radi na inovacijama i nastoji se prilagoditi potrebama i željama svojih potrošača i osigurati dodatne benefite za njih.
Nedavno je lansirana nova linija pelena sa poklon baby maramicama u svakom pakovanju. Baby maramice Sensitive care s njegujućim bademovim mlijekom nježno čiste i njeguju osjetljivu dječju kožu. Obogaćena formula lonsiona s dodatkom nježnog i njegujućeg bademovog mlijeka hidrira i hrani. Osim djeci preporučuju se i odraslima s osjetljivom kožom. Dermatološki su ispitane, ne sadrže boje ni alkohol, a pH 5.5 odgovara svakom tipu kože.

Double Care Violeta pelene su dostupne u veličinama od 1 do 6.

2

Maramice sa praktičnim sigurnosnim zatvaračem
Violeta baby vlažne maramice su mekane i praktične. Posebna formulacija s nježnim losionom čisti, njeguje i osvježava bebinu kožu, a preporučuju se i odraslima. Pružaju trenutnu njegu nadraženoj i iritiranoj bebinoj koži.bSigurnosni zatvarač pomaže u čuvanju svježine maramica i sprječava isušivanje.

Pažljivo birani antialergeni sastojci ne sadrže alcohol i boje i čine ove vlažne maramice idealnimaza njegu osjetljive kože vaše bebe.Dermatološki su I mikrobiološki testirane.

Violeta vlažne maramice na tržištu se mogu naći u nekoliko praktičnih pakovanja.

3

Podloge za previjanje
Violeta baby podloge za previjanje pružaju mekoću i sigurnost u svakom trenutku. Mekani material u gornjem sloju daje bebi ugodan osjećaj pri dodiru s kožom. Srednji sloj od prirodnih materijala upija tečnost i štiti od oštrih predmeta. Donji sloj podloge sprječava izlazak tečnosti.

Idealne za sve situacije.

4

Bebe znaju mame razumiju….

Više informacija o Violeta proizvodima potražite na:

www.violeta.com i www.violetapelene.com

Pratite i Violeta Baby na Facebooku.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply