Od danas prijavljivanje za Sunčanu Pufies puzijadu

puzlijada

Prijavljivanje za peto izdanje Sunčane Pufies puzijade, popularno takmičenje beba u puzanju, koje će biti održana u subotu, 20. septembra, počelo je danas, a pravo učešća imaju bebe koje još nisu prohodale.

Puzijada će biti održana u centralnom atrijumu podgoričkog šoping mola Delta City, u okviru dječije manifestacije Dan Sunca koju osmu godinu organizuje marketing agencija Incognito.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti slanjem poruke u inboks facebook stranice Dan Sunca (www.facebook.com/DanSunca) ili e-mail poruke na adresu: [email protected]. Prilikom prijavljivanja potrebno je navesti ime i prezime takmičara, datum i godinu rođenja i kontakt telefon roditelja.

U petoj crnogorskoj puzijadi moći će da se takmiči 90 beba, a takmičarske trke će biti oganizovane u prijepodnevnom i popodnevnom dijelu programa manifestacije Dan Sunca. Takmičari će biti podijeljeni u grupe, u zavisnosti od uzrasta, a njihov zadatak će biti da za što kraće vrijeme prepuze stazu dužine tri metra. Sponzor takmičenja, Pufies, obezbijediće poklone za sve učesnike takmičenja, a organizator će svim učesnicima uručiti diplome.

„Interesovanje za puzijadu je svake godine sve veće pa se spisak od 90 takmičara popuni za samo nekoliko dana. Pozivamo sve roditelje koji žele da njihovi mališani učestvuju na ovom jedinstvenom takmičenju da prijavu pošalju što prije“, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Incognito.

Dan Sunca je popularna dječija manifestacija u toku koje mališani imaju priliku da se zabave i nešto novo nauče u toku zanimljivog i kreativno osmišljenog cjelodnevnog programa.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply