Iz školskih klupa se takmičilo 10 porodica

klupe

U takmičenju Kad se mame i tate u klupe vrate, održanom u subotu u tržnom centru Detla City, najviše poena u toku svih časova u kojima je učestvovalo deset porodica osvojila je porodica Kovačević koja je ponijela titulu Lučaši.

Porodice su pokazivale znanje  iz bontona, umjetnosti i provjere opšteg znanja, a u toku časa fizičkog roditelji su pokazali koliko su spretni i kakva im je fizička spremnost.

U veseloj učionici, koja je bila smještena u centralnom atrijumu Delte, roditeljima su pomagala djeca, a na svakom času proglašeni su pobjednici.  Na času bontona prvo mjesto je osvojila porodica Milačić, a drugo mjesto porodica Knežević. Na času umjetnosti prvo mjesto je pripalo porodicI Kovačević, a drugo mjesto porodici Jovanović. Na času fizičkog na prvom mjestu je bila porodica Lalić, a drugom porodica Jovanović. Na času provjere opšteg znanja pobijedila je porodica Jovanović, a drugo mjesto je osvojila porodica Stanković.

Porodice koje su osvojile prvo mjesto u toku časova osvojile su vaučere u vrijednosti od 50 eura za trgovinu u radnjama Sport Vision i Sport Vision Kids, a drugoplasirane porodice vaučere od 30 eura za trgovinu u radnji Kids Land. Ukupni pojednici takmičenja osvojili su specijalnu plaketu.

U takmičenju su uživali i roditelji i djeca, ali i publika koja je takođe odgovarala na interesantna pitanja koja su im postavljali „nastavnici“ ove vesele školice, glumci Dijana i Davor Dragojević.

Takmičenje Kad se mame i tate u klupe vrate organizovala je agencija Incognito u saradnji sa šoping molom Delta City u  okviru manifestacije Back to School.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply