Šta sve bol može natjerati porodilje da kažu i urade

cliente=-f227cc596cfc4b1fa70977ffc3766d00

Nije tajna da porođaj može da pretvori ženu u potpuno drugu osobu. Bilo da psuje muža, doktora ili sebe, iskustvo porođaja je nešto sa čim svaka majka može da se poistovjeti.

Društvena mreža Reddit pitala je ljekare i sestre da podijele sa njima najčudnije i najsmješnije stvari koje su se dešavale tokom porođaja. Osim toga, na ovoj društvenoj mreži brojni korisnici su podijelili i svoja iskustva koja su oduševila mnoge. Pogledajte neke od najsmješnijih.

  • Kada se rodio moj brat, morali su da koriste forceps da bi ga izvadili. Moja mama kad ga je videla i počela da viče: To je hvataljka za salatu, ni slučajno mi ne stavljajte prokleti escajg tamo dolje! – ispričala je jedna korisnica.
  • Porođaj moje majke je bio vrlo kratak i rodila me je za samo sat vremena. Kako mi je ispričala, u vrlo kratkom vremenskom roku je prošla od minimalnog do užasnog bola, bez mnogo vremena da se prilagodi. Kada je tata vozio u bolnicu, morao je da stane da napuni rezervoar. Kada je izašao da plati, jedan čoek u kolicima ga je zamolio da mu kupi cigarete, jer nije postojao ulaz za invalide. Odjednom, moja mama je osjetila užasan bol i uzviknula iz kola: Ne pomaži bogalju! – ispričala je jedna korisnica.
  • Kada je vidjela kako moj brat izlazi iz nje sav modar i krvav, moja mama je uzviknula: Neee vratite ga nazad! – ispričao je jedan korisnik ove društvene mreže.
  • Jedna majka je čak pokušala da zakaže sudar doktorki i svom bivšem suprugu (ocu djeteta koje je rađala) u cijeloj agoniji porođaja:- Zaista bi trebalo…(vrišti od bolova)…da izađeš sa…(ponovo vrišti) njim nekada. On je vrlo zabavan – rekla je majka.
    – Ne bi mi smetalo da izađemo nekada na piće, šta radite večeras – pitao je otac djeteta.
  • Jedna pacijentkinja, spremna za porođaj počela je da gura i onda se odjednom predomislila i rekla da ne želi to da radi i da hoće kući. Onda je pokušala da ustane, ispričao je jedan ljekar.

Takođe, nije rijetkost da ljekovi za bol pomognu porodiljama, ali i podstaknu ih da pričaju nevjerovatne stvari:

  • -Bila sam nadrogirana sve vrijeme i molila sam za rebarca sa roštilja. Čak sam rekla suprugu da sestre nikada neće to otkriti, iako su stajale pored mene, ispričala je jedna porodilja.
  • Moj suprug mi je rekao da sam se smijala i vikala da sam ženski Dart Vejder. I onda sam pitala ljekara da li je osjetio moje krajnike kada mi je gurnuo ruku “tamo dolje”, ispričala je jedna porodilja.

Izvor: Blic.rs

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply