Od ove godine školski pribor i torbe u Kidsland radnjama

PROMO

standPripreme za školu i vrtić u novoj školskoj godini samo što nijesu počele. Za udžbenike je još rano ali torbe i pribor se već mogu početi nabavljati ili barem razgledati i birati.

Od ove godine torbe, sveske, i kompletan pribor ( gumice, bojice, oštraljke itd..) moguće je kupiti u Kidsland radnjama u nekoliko gradova Crne Gore, osim u Kidsland 3 na Starom Aerodromu u Podgorici koji je specijalizovan za bebe. Najpotpuniju ponuda za školu moguće je pronaći u Kidslandu u tržnom centru Delta City, dok u ostalim radnjama imaju uglavnom torbe.

U Kidslandu kažu da su posebno torbe i ostala krupnija oprema veoma kvalitetni ali i atraktivni, jer se radi o junacima koje djeca trenutno najviše vole, poput Hello Kity, Cars, Football, Barbi, Winx, Spiderman…

stand2U Kidsland radnjama možete kupiti:

Anatomske torbe – 29.50 do 49.90 eura

Torbe sa točkićima – 55.90 eura

Pune dvodjelne pernice – 20.90 eura

Torbe za vrtić – 19.90 eura

Vreće za patike – 9.90 eura

Praznae futrole – 8.90

Torbe za djecu od 10 godina (meka leđa ) – 25.50 do 59 eura.

Od školskog pribora u ponudi imaju Giotto i Milan program.

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

  1. Obisla sam skoro sve knjizare,za iste djecije torbe za prvake razlika je od 5 e do 10 e. Zasto su razlicite cijene isto za prvi razred u zavod su oko 43,80 e a u ostale su do 50 i plus neka lektira.Ima li kakvih informacija i o skolama gdje ce biti eksperementalna odeljenja da kazem sa tabletima?

  2. Nikolina Lalic,hvala puno na informacijama..vjerujete li da sam prije 3 godine udzbenike za prvi platila 54 e u gradskoj knjizari…tada su izasle i cijene za udzbenike u vijestima..a prosle godine nadjem ja cjenovnik 39, i nesto e al’ je to bila cijena bez udzbenika engleskog…snaci ce se svi oni za par dana reci ce to je cijena bez pdv-a….vidjecete 🙁

Leave a Reply