Budite i vi dio Podrške od prvog dana, napišite poruku mamama koje doje

ND2014-optimized

Podrška u dojenju, posebno na samom početku igra važnu ulogu za većinu majki, a svakoj od njih kojoj ubuduće bude trebala možete pomoći upravo vi, na jedan od načina.

Portal Roditelji.me i udruženje Roditelji vas pozivaju da u toku Svjetske nedjelje dojenja napišete poruku koja mislite da bi bila korisna majkama koje počinju da doje bebe i za koje vjerujete da će im pomoći ukoliko budu imale trenutke prepune neodumica, problema, nejasnoća i pitanja, kao što se to često dešava na svakom početku.

Kada poruku osmislite i napišete, pošaljite je putem email adrese [email protected] od 1. do 7. avgusta u ponoć.

Naslov, odnosno subject, email-a treba da glasi: Podrška od prvog dana, a u tijelu email poruke nam napišite: Ime i prezime i kontakt podatke (email/broj telefona).

Pristigle poruke biće objavljene na portalu Roditelji.me i u posebnom albumu na njegovoj Facebook stranici, a broj likeova biće sabran i na osnovu toga izabrana najljepša. Njenom autorku/autorki pripašće 8. Avgusta marama za dojenje koju poklanja modni studio Moje krpice i par nehodajućih cipelica za bebe Poofnice, poklon webshopa portala Roditelji.me.

ND2014-pokloni

 

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

  1. Drage zene…jedna od najljepsih vijesti koje mozete da ?ujete u vasem zivotu je kad saznate da ste trudni…u vama raste novi zivot!
    Jedna jako bitna informacija, ne postoji “nemam mlijeka” samo treba znati kako pravilni izazvati proizvodnju mlijeka i nece bit problema. (Pogledajte grupu Dr Sladjana Velkov ) tu imate mnostvo jako bitnih svari za dobrobit zdravlja vaseg djeteta sli isto tako i za vase.

  2. Pored cinjenice da na citavom svijetu ne postoji nista bolje od vaseg mlijeka u toku prve godine zivota vase bebe, dojenje stvara i jako veliku i sna?nu konekciju izmedju majke i djeteta. Vase djete ce biti mnogo sretnije i veselije i osjecace se sigurnim. Takodje dojenje ima jako pozitivan uticaj na djete jer mu stvara imunitet i ne optere?uje mu crijeva.
    U?inite to veliko dobro vasoj bebi a i u isto vrijeme sebi…jer ne postoji ljepsi osje?aj od dojenja i kada vas vasa beba pri tom gleda svojim milim okicama punim ljubavi direktno u vase oci. 🙂

  3. Danas je 20mj od kako dojim moju Lanu. Drage mame, ako zelite najbolje svom djetetu nemojte se brinuti imate li novca za Chicco, OM, Peg Perego…. potrudite se da Vasa beba dobije ono sto joj sljeduje, a to je Vase mlijeko, najdragocjeniji napitak koji ce ikada probati, cijeg ukusa se nece sjecati, ali Vi cete itekako pamtiti da Vam je dijete u narucju najintimnije trenutke za cio zivot dozivjelo. Isto tako, nemojmo biti okrutni i osudjivati one koji nijesu uspjeli, mozda ce sledeci put biti drugacije, mozda nijesu za bolje znale… neznanje nije grijeh… Srecna Nedelja dojenja svim sisoljupcima i njihovim roditeljima.

  4. Jutros se, za divno cudo, probudim prije moje curice koja ima malo preko 2 godine – prvo sto je rekla kad je osjetila da se iskradam iz sobe , bilo je :”Vrati mi moje meko!” Iz sobe ne izlazi mama vec MEKO :)))) eto toliko 😉

  5. Moj zivot ima 9mjes. i dojicu ga dok god budem mogla, nema nista ljepse i zdravije od toga, pa i kad pocne da me gura nogicama a nece da prestane da doji. sta da vam kazem, zivo dijete! a majkama koje se libe dojiti svoje rodjeno dijete i koje kazu “a muka mi je” neka se stide svojih postupaka. kad mogu uskratiti to zadovoljstvo i tu zdravinu svom rodjenom djetetu!!!

Leave a Reply