Tolo Toys – Savršena kolekcija razvojnih igračaka

Tolo Toys je savršena kolekcija razvojnih igračaka koja nudi jedinstveni edukativni momenat za decu tokom njihovih razvojnih godina. Sve u asortimanu Tolo igračaka je dizajnirano prvenstveno uzimajući u obzir faktore izdržljivosti I sigurnosti. Za pravljenje ovih igračaka su korišćeni samo najkvalitetniji materijali I vršene su rigorozne procedure testiranja kako bi se osigurali visoki standardi kvaliteta.

Prilikom odabira igračke za voljeno dete dobro je znati da kupujete ne samo kvalitet I dizajn, već I da je sastavljena od najboljih sirovina.Zato je Tolo ponosan na Certifikat SA8000 – Socijana uklopivost i uklapanje u okruženje, kao i na Certifikat ISO 9001 – Istaknuti standardi kvaliteta.

Kompanija Tolo Toys Ltd. je Britanska kompanija koja je osnovana 1985.godine.
Sjedište kompanije je u Hong Kong-u, gdje se nalaze sektori dizajn proizvoda, inženjering i proizvodnja, marketing i nabavka.
Sve Tolo igračke su dizajnirane imajući u vidu sigurnost i testirane su na ASTM, EN71, CPSIA standarde. Ovo znači da svaki roditelj može da bude siguran da je svaka igračka bezbjedna za njegovo dijete. Površina Tolo igračaka je glatka i sjajna, bez oštrih ivica, a korišćenje farbe je izbegnuto gdje god je moguće.
Tolo igračke su širom svijeta poznate po njihovom kvalitetu I edukativnom vrednošću uopšte, što je rezultiralo brojnim cenjenim nagradama.

Filozofija kompanije Tolo je posvećenost razvoju širokog asortimana proizvoda, koji nude vrhunsku vrijednost u igri, zajedno sa zabavom i uzbuđenjem tokom djetetovih razvojnih godina.

Vise o ovim igračkama možete saznati direktno na: www.tolotoys.com/

Ovaj brend možete pronaći u svim Kidsland radnjama

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply