Diplomate, sportski novinari i studenti uređuju dvoriše Bubamare

Pbubamararedstavnici Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori, Udruženja sportskih novinara i studenti Biotehničkog fakulteta u Podgorici uređivaće u subotu 14. juna od 9 sati dvorište vaspitne jedinice Bubamara u centru Podgorice, koja je dio Javne prdškolske ustanove “Đina Vrbica”.

Oni će isporučiti mobilijar za igralište vrtića, saditi sadnice žive ograde, osvježavati i farbati ogradu. Ovu inicijativu uređenja prostora dvorišta podržaće i osoblje Ekoplanta iz Podgorice.

Dobra saradnja evropskih diplomata i crnogorskih sportskih novinara prenešena je sa sportskog igrališta u toku ovogodišnje majske proslave Dana Evrope. Ovoga puta novinari i diplomate neće igrati, kao u maju, u suprostavljenim timovima, već će zajedno, sa agronomima Biotehničkog fakulteta i Ekoplanta, pripremiti igralište.

„Sama inicijativa podrške dječjim vrtićima je nastavak ranije podrške u opremi vrijednoj od po 1,000 eura vrtićima Mojkovca, Žabljaka, Herceg Novog, Tivta, Plava, Gusinja, Murine, Kolašina, Berana, Rožaja, Petnjice, Podgorice“, navodi se u saopštenju JPU „Đna Vrbica“.

Vrtić Bubamara dobiće ljetnjikovac koji će biti korišten za nastavu u prirodi (na otvorenom) u vrijednosti od 800 eura, dvije drvene kule povezane mostom, sa penjalicom i toboganom, u vrijednosti od 2,2 hiljade eura, biće usađena živa ograda vrijedna 200 eura i ofarbana ograda za šta će biti utrošeno 400 eura.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply