Otvaranje bazena u nedjelju, od naredne sedmice škola plivanja i vaterpola

bazeniGradski bazeni u Podgorici biće otvoreni 15. juna. Dnevna ulaznica za kupanje u velikom bazenu u jutarnjem terminu naplaćivaće se dva i po eura, a u popodnevnom tri, dok za mali bazen ne postoji mogućnost kupovine dnevnih ulaznica.

Mjesečna ulaznica za veliki bazen u jutarnjem terminu koštaće 50, u popodnevnom terminu 60 eura, dok će kupači za mjesečnu ulaznicu za mali bazen morati da izdvoje 100 eura.

Veliki olimpijski bazen radiće svakog dana od osam do 12 i od 14 do 19 sati, dok će mali vaterpolo bazen biti otvoren svakog dana od 11 do 18 sati.

Jednosatno iznajmljivanje malog bazena organizovanim grupama do 40 korisnika naplaćivaće se 100 eura. Dnevno iznajmljivanje suncobrana ležaljki koštaće po jedan euro.

Iz preduzeća Sportski objekti je saopšteno da će se kao i ranijih godina koristiti bunarska voda Sportskog centra Morača.

Analizu vode je uradila ovlašćena labaratorija preduzeća Vodovod Podgorica i nalaz je uredan. Sa redovnom kontrolom i uzorkovanjem biće nastavljeno tokom kupališne sezone, najavljeno je Sportskih objekata.

U saopštenju se dodaje da se voda tretira  potrebnim hemikalijama koje se koriste za održavanje higijene bazenske vode i koje se  nabavljaju  od ovlašćenih distibutera iz zemalja Evropske unije sa oznakom CE i odgovaraju standardima hemijskih sredstava za održavanje  higijene bazenske vode. Bazenske hemikalije prije upotrebe ispituju se u Centru za ekotoksikološka ispitivanja Crne Gore.

O bezbjednosti kupača brinuće četiri spasioca i dva medicinska tehničara za pružanje medicinske pomoći. Na bazenu će 24 sata biti angažovana i tri radnika obezbeđenja.

Iz Sportskih objekata saopšteno je da će 16. juna početi sa radom i Rekreativna škola plivanja i vaterpola, te da su cijene pohađanja škole na nivou prošlogodišnjih.

Jednosatni treninzi biće organizovani u malom bazenu tri puta sedmično. Cijena treninga za 15 dana iznosi 20 eura, za mjesec 35, dva mjeseca 65 eura, a tri mjeseca 85 eura.

I ove godine planirani su porodični popusti za treninge, koji se mogu ostvariti uz prikaz izvoda iz matične knjige rođenih.

Ukoliko trening pohađaju dva člana porodice , cijena  za dvije sedmice iznosi 35 eura, mjesec 60, dva 110, a tri mjeseca 150 eura.

Prijave za Rekreativnu školu plivanja i vaterpola od sjutra će biti dostupne na web stranici www.pgsport.me .

Izvor: CDM

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

  1. PORODICNA KARTA ZA 4 CLANA ZA CJEDONEVNO UZIVANJE U AQVA PARKU U ARANDJELOVCU IZNOSI 16 E UZ KOJU DOBIJATA KUPON ZA POPITI PICE U SKLOPU ISTOG KOMPLEKSA ….. UZ TO STANOVNICI TOG GRADA I OKOLINE IMAJU POPUSTE NA MJESECNE KARTE , A MI NA 1 BAZENU HOCEMO DA SE OBOGATIMO—I ONDA KUD SU MAN TURISTI ?? ..TUGA

Leave a Reply