Prijavljivanje za besplatni kurs likovne umjetnosti u junu

radionicaPortal Roditelji i Likovna kreativna radionica u tržnom centru Delta City ponovo pozivaju roditelje djece od 5 do 9 godina da ih prijave za jednomjesečni besplatni napredni kurs likovne umjetnosti koji će biti održan u junu.

Prijavljivanje će trajati do subote, 31. juna. Sva djeca koja su bila prijavljena za radionicu u maju, a koja nijesu izabrana, takođe će biti uključena u izbor, što znači da njihovi roditelji ne moraju ponovo da šalju prijave.

Programom kursa je predviđeno da u toku juna deset polaznika u grupama po 5 polaznika završi kurs u terminima ponedjeljak – srijeda i utorak – četvrtak od 18 do 19 sati i 30 minuta.  Na isti način je radionica organizovana i u maju, a pohađali su je Jovan Rakočević, Tamara Raičević, Petra Gilić, Nevena Lalović, Nikolina Šibalić, Zoja Stijepović, Hana Laković, Maša Mahmutović, Nađa Vuksanović i Dunja Vukčević.

Roditelji trebaju da proslijede na email adresu [email protected] osnovne lične podatke djece i fotografiju jednog dječijeg rada na osnovu kojeg će polaznici biti birani. Odluku o polaznicima donosni tim Likovne radionice.

Nakon završenih etapa sa određenom grupom, biće izabrana po tri najbolja polaznika, koja će biti nagrađena sa po još jednim besplatnim mjesečnim kursem naprednih likovnih tehnika.

Cilj programa je edukacija djece od 5 do 9 godina iz konkretnih oblasti likovne umjetnosti i kulture. Plan je da se djeca upute u tehnike akvarela, pastela, crteža kombinovanom tehnikom, oblikovanja papira i kolaža.

Predavači na radionicama su diplomirani slikari, a planirano je gostovanje po jednog renomiranog umjetnika za svaku fazu radionice, odnosno likovnu tehniku.

Ovaj projekat Likovne radionice finansiran je iz konkursa Komisije za raspodjelu dijela sredstava od igara na sreću.

O Likovnoj radionici i projektu možete pročitati na njihovoj Facebook stranici.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

  1. mene bas zanima na osnovu cega se odredjuju polaznici na ovaj kurs..moja cerka je skoro pa svaki dan u delti / sto mogu da potvrde zene koje rade u kreativnoj radionici/ ..damo nekad 2 nekad 3 eura,zavisi koliko ostane i kad smo pitali da li moze kao stalni kreativac da zavrsi taj besplatan kurs,rekli su da ne moze i da ne odredjuju to one..uredno smo se bili prijavili prvi put ali eto..?????

  2. ‘…planirano je gostovanje po jednog renomiranog umjetnika za svaku fazu radionice, odnosno likovnu tehniku.’ – ovoga u radionici u maju nije bilo :/ Ako budete ponavljali ovaj projekat, predlazem da to bude u nekoj drugoj radionici. I da pitam da li je danas posljednji cas za majsku radionicu. Nismo bili u ponedeljak pa da vidimo da li ce mozda da u samom finisu dovedu nekog umjetnika.

Leave a Reply