Nastavljeni radovi na uređenju igrališta na Starom

stariNevladina organizacija Naša akcija nastavila je danas aktivnosti na uređenju parka u podgoričkom naselju Stari aerodorom, gdje je, na lokaciji starog, porušenog, nedavno postavljeno novo dječije igralište.

U saradnji sa kompanijom Elko tim, Zelenilom,udruženjima Roditelji i Ljubitelji Gorice, u parku kod atomskog skloništa iza Aerodromske i Ulice lamela, postavljen je Streetworkout park, zasađena stabla, a na betonskom dijelu su iscrtane davno zaboravljene dječije igre, kao što je popularna školica.

Akcija je omogućena zahvaljujući donacijama Elko tima, Ekoplanta, auto-mehaničarke radnje Šahović, NVO Naša akcija, i brojnim donacijama građana.

Najmlađi donator je Lara Majer, koja je parku poklonila 18 mladih stabala. Lara je za peti rođendan pozvala sve drugare, rodbinu i mamine i tatine prijatelje da joj ne kupuju poklone, već da novac koji bi potrošili za poklon ubace u njenu čarobnu kutiju. Lara je željela da od tog novca bude kupljeno drveće za park na Starom aerodromu.

Tokom današnjih aktivnosti, na posljednjoj autobuskoj stanici na Starom aerodromu, uz nekoliko crteža igara za djecu, postavljeni su i golovi za mali fudbal.

Izvor: portal Vijesti

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply