Porođaj uz epidural najviše interesovao roditelje

Epiduralna anestezija u toku porođaja, prednosti, nedostaci, eventualni rizici, kontraindikacije, mogućnost dobijanja u Kliničkom centru Crne Gore, carski rez i svi njegovi načini… neke su od ključnih tema o kojima su u ponedjeljak veče u Savjetovalištu za roditelje udruženje Roditelji majke i očevi razgovarali sa anesteziologom Goranom Marijanovićem.

U toku najdužeg ali i najbrojnijeg Kutka za roditelje, doktor Marijanović je roditelje upoznao sa svim važnim segmentima porođaja uz epidural ili carski rez, a odgovarao je i na njihova brojna pitanja.

Za sve prisutne roditelje, kompanija Donator u čijoj radnji Kids land na Starom Aerodromu se organizuje Savjetovalište za roditelje obezbijedi  je poklone kao i uvijek do sada.

Sve  zainteresovane trudnice se mogu prijaviti za okupljanja u Savjetovalištu, ali i Kutku za dojenje, kao i svim ostalim dešavanjima Družionice za mame udruženja Roditelji putem mail adrese [email protected].

Do sada su gosti Roditeljskog kutka bili neonatolog Danojla Dakić, patronažna sestra Senka Bulatović, ginekološko-akušerske sestre i fizioterapeutkinje Milena Bakić i Aleksandra Vukadinović i medicinska sestra Dajana Zlatičanin, pedijatar Nina Mandić, psihologi porodični terapeut Marica Stijepović i glavna sestra jedinice za neonatologiju GAK-a Kliničkog centra Milica Dukić, ginekolozi Azis Haliti, Nikola Stanišić. i Suzana Uskoković.

.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply