Za vikend Igra sa lutkama i Uspavana ljepotica

Igra s lutkama (3+) i Uspavana ljepotica (3+) predstave su koje je Gradsko pozorište iz Podgorice pripremilo za predstojeći vikend za djecu i njihove roditelje.

Obje predstave će biti igrane u sali Dodest, i počeće u 12 sati, Igra sa lutkama u subotu, a Uspavana ljepotica u nedjelju.

Portal Roditelji poklanja po dvije ulaznice najbržem registrovanim posjetiocu/posjetiteljki  koji od ovog momenta proslijedi na našu email adresu [email protected] poruku sa nazvom predstave. Ako nijeste registrovani korisnik/ca portala proceduru za registraciju možete pronaći ovdje. Registrovati se možete jednostavno i sa svojim Facebook nalogom, ako ste korisnik ove društvene mreže, klikom na ovo dugme:

igrasaluitkamaU prvom dijelu predstave Igra sa lutkama djeci će biti pokazano kako se pravi lutkarsko pozorište, kako bi mogli i sami da naprave lutkarsku predstavu, a drugi dio predstave je bajka Crvenkapa.  Rreditelj predstave je Ljubomir Ralčev. U predstavi igraju Dijana Dragojević, Vesna Vujošević,  Sejfo Seferović, Željko Radunović,  a šaptač je Bosiljka Stanišić.  Za scenografiju i lutke je zadužena Iva Hadzijeva, a kompozitor je Rajko Kadović.

uspavana ljepoticaUspavana Ljepotica autora Šarla Peroa je maštovita pripovjest o princezi – na koju vještica baca kletvu da će se na šesnaesti rođendan ubosti na vreteno i vječno zaspati – što se i obistini. Preokret nastaje dolaskom princa, čija iskrena ljubav i poljubac bude princezu. Za njom se budi čitavo kraljevstvo u kome ponovo vlada radost na dvoru. Predstavu je režirao Todor Valov.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply