Prijavite djecu za besplatan kurs likovne umjetnosti

radionicaLikovna kreativna radionica u tržnom centru Delta City-u organizovaće od 5. maja jednomjesečni besplatni napredni kurs likovne umjetnosti za djecu od 5 do 9 godina.

Programom kursa je predviđeno da u toku ukupno dva mjeseca edukaciju prođe 20 polaznika. Grupe će se sastojati od po 5 polaznika koji će u terminima ponedjeljak – srijeda i utorak – četvrtak od 18 do 19 sati i 30 minuta pohađati obuku u toku četiri sedmice.

Likovna radionica i portal Roditelji pozivaju zainteresovane roditelje da do 30. aprila prijave djecu za radionice putem maila [email protected]. Potrebno je da pošalju osnovne lične podatke djece i fotografiju jednog dječijeg rada na osnovu kojeg će polaznici biti birani. Odluku o polaznicima donijeće tim Likovne radionice.

Cilj programa je edukacija djece od 5 do 9 godina iz konkretnih oblasti likovne umjetnosti i kulture. Plan je da se djeca upute u tehnike akvarela, pastela, crteža kombinovanom tehnikom, oblikovanja papira i kolaža.

Nakon svake završene etape sa određenom grupom, biće izabrana po tri najbolja polaznika, koja će biti nagrađena sa po još jednim besplatnim mjesečnim kursem naprednih likovnih tehnika.

Predavači na radionicama su diplomirani slikari, a planirano je gostovanje po jednog renomiranog umjetnika za svaku fazu radionice, odnosno likovnu tehniku.

Ovaj projekat Likovne radionice finansiran je iz konkursa Komisije za raspodjelu dijela sredstava od igara na srecu.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply