Na poklon naljepnica za dječiju sobu

mijaijaaPortal Roditelji. me i kompanija Spider-Max pripremili su poklon za roditelje odnosno njihovu djecu – naljepnicu za dječiju sobu veličine 2mx1,5m sa motivima koje sami odaberu.

Naljepnicu koja može biti bilo koji od omiljenih dječijih likova i crtanih filmova poput Winnie the Pooh, Minnie Mouse, Ice age, Hello Kitty… dobiće registrovani posjetilac ili posjetiteljka čiji mail sa nazivom Spider-Max bude prvi stigao na email adresu [email protected]. Ako nijeste registrovani korisnik/ca portala proceduru za registraciju možete pronaći ovdje. Registrovati se možete jednostavno i klikom na dugme Login with Facebook, ako ste korisnik ove društvene mreže.

Spider-Max doo se nalazi u Buvi, a bavi se dizajnom, digitalnom štampom malog i velikog formata, izradom i montažom svih vrsta svijetlećih reklama, flajera, vizit katica, brošura, plakata, bilborda…

Vlasnici kompanije kažu da su samoljepljivim naljepnicama ukrasili prvo sobe njihove djece ali su nakon oduševljenja svih njihovih drugara i rodbine odlučili su da obraduju još mališana.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply