Vodimo vas na predstave Igra sa Lutkama i Dobri zloćko

Gradsko pozorište iz Podgorice izvešče za vikend dvije predstave, Igru sa lutkama (3+) i Dobri zloćko (4+), koje će biti igrane u sali Dodest Kulturno-informativnog centra “Budo Tomović”, od 12 sati.

igrasaluitkamaLutkarska scena za djecu prirediće Igru sa lutkama, čiji je reditelj Ljubomir Ralčev. U predstavi igraju Dijana Dragojević, Vesna Vujošević,  Sejfo Seferović, Željko Radunović,  a šaptač je Bosiljka Stanišić.  Za scenografiju i lutke je zadužena Iva Hadzijeva, a kompozitor je Rajko Kadović

U prvom dijelu predstave djeci će biti pokazano kako se pravi lutkarsko pozorište, kako bi mogli i sami da naprave lutkarsku predstavu, a drugi dio predstave je bajka Crvenkapa.

Portal Roditelji poklanja po dvije ulaznice najbržem registrovanim posjetiocu/posjetiteljki  koji od ovog momenta proslijedi na našu email adresu [email protected] poruku sa nazvom predstave. Ako nijeste registrovani korisnik/ca portala proceduru za registraciju možete pronaći ovdje. Registrovati se možete jednostavno i klikom na dugme Fbook Log/Reg, ako ste korisnik ove društvene mreže.

dobri zlockoU nedjelju će djeca i roditelji uživati u predstavi Dobro zloćko.

Ova predstava Žanine Mirčevske, je urađena u koprodukciji Gradskog pozorišta Podgorica i Kraljevsko pozorišta  „Zetski dom“ – Cetinje.

U ovoj bajci zli čarobnjak Mrzlob laže, krade i guta kraljeve i kraljice. Na kraju otkriva da moć i prava ljubav ne idu zajedno.

U predstavi igraju Katarina Krek, Goran Slavić, Dejan Đonović, Željko Radunović, Dijana Dragojević. Predstavu je režirao Petar Pejaković, scenografiju je uradila Smiljka Šeparović, kostimografiju Jelena Đukanović, muziku Ivan Marović, za scenski pokret i koreografija je zadužena Slavka Nelević, dizajn lutke Smiljka Šeparović, tehnologiju i izradu lutke Zorana Milošaković Tasić. Izvršni producent je Ana Medigović.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply