Martovsko okupljanje u Kutku za dojenje

Trudnice i porodilje okupljene u Držionici za mame udruženja Roditelji, okupile su se u četvrtak veče u Kutku za dojenje u Mall of Montenegro i razmjenjivale savjete i iskustva u vezi sa dojenjem, trudnoćom, porođajem…

Okupljanju se pridružila  glavna sestra jedinice za neonatologiju Klinike za ginekologiju i akušerstvo Milica Dukić koja je budućim mamama objasnila šta mogu očekivati u prvim danima dojenja, i na koji način da riješe probleme koji se mogu pojaviti.

Druženja mama u Kutku za dojenje imaju za cilj promociju ali i pripremu za dojenje kao i podsticanje vršnjačkog savjetovanja i podrške, koja je ključna da bi se mame i bebe privikle na sve što dojenje donosi.

Prijatelj Kutka za dojenje u martu, veledrogerija NetParm je za prisutne mame i njihove bebe obezbijedila poklone kozmetičkog brenda Eu Thermale Avene.

Udruženje Roditelji poziva zainteresovane trudnice i porodilje koje žele da se informišu o svim temama u vezi trudnoće, a posebno dojenja i na ovaj način razgovaraju sa drugim mamama, da se prijave i za ovo ali i za ostala okupljanja putem maila [email protected].

Kutak se nalazi u tržnom cetru Mall of Montenegro, na I spratu, a u njemu se sa zainteresovanim budućim i sadašnjim majkama okupljaju članice udruženja Roditelji, iskusne dojilje koje se već neko vrijeme trude da pruže podršku i pomoć sa dojenjem majkama kojima je neophodna prije svega preko foruma portala Roditelji.me. Ta vrsta pomoći nije zamjena za savjet ljekara i medicinskog osoblja, sa kojima bi roditelji obevezno trebalo da se posavjetuju o svim nedoumicama i problemima na koje naiđu.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply