Sjutra novo okupljanje u Kutku za dojenje

100_4963Kutak za dojenje u Mall of Montenegru biće ponovo mjesto okupljanja trudnica sjutra, u četvrtak 13. marta od 19 sati.

U toku ovog neformalnog druženja buduće i sadašnje mame će kao i do sada razgovarati o pripremama za dojenje, ali i svim nedoumicama koje se mogu pojaviti, i problemima, ali o trudnoći i periodu nakon porođaja.

Prijatelj Kutka za dojenje u martu je NetPharm koji će za sve prisutne mame i njihove bebe obezbijediti poklone kozmetičkog brenda Eu Thermale Avene.

Udruženje Roditelji poziva zainteresovane trudnice i porodilje koje žele da se informišu o svim temama u vezi trudnoće, a posebno dojenja i na ovaj način razgovaraju sa drugim mamama, da se prijave i za ovo ali i za ostala okupljanja putem maila [email protected].

Kutak se nalazi u tržnom cenrtu Mall of Montenegro, na I spratu, a u njemu se sa zainteresovanim budućim i sadašnjim majkama okupljaju članice udruženja Roditelji, iskusne dojilje koje se već neko vrijeme trude da pruže podršku i pomoć sa dojenjem majkama kojima je neophodna prije svega preko foruma portala Roditelji.me. Ta vrsta pomoći nije zamjena za savjet ljekara i medicinskog osoblja, sa kojima bi roditelji obevezno trebalo da se posavjetuju o svim nedoumicama i problemima na koje naiđu.

Glavni cilj okupljanja u Kutku za dojenje je razmjena iskustva među majkama koje su dojile djecu i prošle sve male i velike problem koji se znaju pojaviti u toku dojenja, a lako su rješivi ako se dobije adekvatan i pravovremen savjet.

U toku druženja u Kutku ali i svakodnevno, na forumu portala Roditelji.me roditelji mogu da pitaju  ukoliko imaju bilo kakvu nedoumicu u vezi sa dojenjem, a članice udruženja se trude da pomognu ali potraže odgovor ljekara kada je potrebno.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply