Avene vam poklanja poklon paket za djecu

pedijatrilPortal Roditelji i veledrogerija NetPharm pripremili su nekoliko poklona na registrovane posjetioce portala koje ćemo podijeliti narednih mjesec dana, iz kolekcije namijenjene najmlađima francuske dermakozmetike – EAU Thermale Avene.

Današnji poklon paket je namijenjen dječijoj koži, koji se sastoji od Termalne vode i Pediatril pjene za kupanje, a pripašće najbržem registrovanom posjetiocu/posjetiteljki čiji mail sa naslovom Avene bude prvi stigao na našu email adresu contact@roditelji. Ako nijeste registrovani korisnik/ca portala proceduru za registraciju možete pronaći ovdje. Registrovati se možete jednostavno i klikom na dugme Fbook Log/Reg, ako ste korisnik ove društvene mreže.

Termalna voda Avene sa svojim dokazanim umirujućim, antiiritativnim dejstvom, idealna je za njegu najosjetljivije kože od prvog dana života, kažu u NetPharmu.

Kao i prvo sredstvo za higijenu novorođenčadi, nježna formula Pediatril pjene, pogodna je za kupanje bebe u prvom mjesecu života. Ona ne sadrži konzervanse, parabene ni parfeme, kao ni sapune i deterdžente te ne isušuje kožu bebe, već održava intaktnost hidrolipidne barijere koja na površini štiti kožu. Pogodna je i za mlade mame jer se nanose direktno na kožu bebe i potom se ispira, pa je kupanje bebe koje je za mlade mame ponekad veoma stresno, skraćeno za 2 koraka.

 

 

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply