Vodimo vas na dvije predstave za djecu

dd&ljzU Kulturno-infomativnom centru „Budo Tomović“ u Podgorici, za vikend će djeca i roditelji moći da odgledaju dvije predstave – Dobro drvo (8+) i Ljepoticu i zvijer (4+).

Obje predstave biće igrane u sali Dodest, i počeće u 12 sati, Dobro drvo u subotu, a Ljepotica i zvijer u nedjelju.

Portal Roditelji će pokloniti po dvije ulaznice registrovanim posjetiocima čiji mail sa nazivom predstave koju želi da odgledaju bude najbrže stigao na email adresu  [email protected]. Ako nijeste registrovani korisnik/ca portala proceduru za registraciju možete pronaći ovdje. Registrovati se možete jednostavno i klikom na dugme Fbook Log/Reg, ako ste korisnik ove društvene mreže.

Predstavu Dobro drvo je režirala Lidija Dedović, a glume Mišo Obradović, Julija Milačić i Vjera Nikolić. Za dramatizaciju je zadužena Jelena Milošević, scenografiju Dijana Vučinić, koreograf i asistent režije je Slavka Nelević, kostimograf  Maša Pejović, kompozitor Vjera Nikolić, songove je uradio Dejan Đonović, a izvršni producent je Ana Medigović.

Dobro drvo je poziv na prijateljstvo, razumijevanje, žrtvovanje, ali i mir u svojoj osami. Sjednimo pod Dobro drvo i uživajmo u igri. Dobro drvo je utočište svih nas, sklonište od nevolja i bijeg u sigurnost. Ovo je priča o nama koji smo bili djeca, o djeci koja će odrasti, ili o djeci koja će ostati djeca.Ovo je priča o svim generacijama. Zato je dobro drvo potrebno svima.

Ljepotica i zvijer je uradio Teatar mladih po tekstu Igora Bojovića. Ova kombinacija maske, glumačke igre i sjenki, na duhovit način priča poznatu bajku o ljubavi koja se rađa između Najljepše Međ Najljepšim i Zvijerske Zvijeri. Kako je Zvijer zapravo razmaženi princ na koga je bačena kletva, to stvara niz komičnih situacija, u kojima učestvuje i dvorska luzA Skakutalo…

U predstavi igraju Kristina Stevović, Pavle Ilić, Branko Ilić koji je i producent. Scenografiju, kostim i maske je pripremila Vana Prelević, muziku Olivera Dakić, koreografiju Slavka Nelević, sjenke Velimir Velev, dizajn svijetla Rade Stamenković. Za tehničko vođstvo je zadužen Radivoje Beli Lopičić, izradu kostima Mira Perišić, a majstori svjetla i tona su  Nikola Krstić i Slobodan Volarić.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply