Ginekolog Nikola Stanišić gost Roditeljskog kutka

flajer kutak1Trudnoća i porođaj teme su narednog  okupljanja u Savjetovalištu za roditelje, Roditeljski kutak, čiji će gost u ponedjeljak, 24. februara biti ginekolog Nikola Stanišić.

Sa budućim i sadašnjim roditeljima doktor Stanišić će razgovarati o svim pitanjima koja ih budu interesovala u vezi sa ovom temom, a predstaviće i novo porodilište bolnice Codra, koje vodi.

Za prisutine trudnice dr Stanišić je pripremio iznenađenje, koje će im predstaviti u Roditeljskom kutku koji će u 18 sati početi u Donatorovoj prodavnici Kidsland na Starom Aerodromu u Podgorici.

Na druženje u Roditeljskom kutku su osim trudnica i porodilja iz Družionice za mame, koja je nedavnookupljena, pozvani su svi zainteresovani roditelji koji žele da prisustvuju, a mogu se prijaviti putem mail adrese [email protected]

Kompanija Donator je partner udruženju Roditelji u organizaciji Roditeljskog kutka, koja je ustupila sopstveni prostor za okupljanja sa roditeljima jednom mjesečno.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođnja bebe ali i u vezi dojenja.

Sa roditeljima jednom mjesečno razgovaraju ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.

Do sada su naši gosti bili neonatolog Danojla Dakić, patronažna sestra Senka Bulatović, ginekološko-akušerske sestre i fizioterapeutkinje Milena Bakić i Aleksandra Vukadinović i medicinska sestra Dajana Zlatičanin, pedijatar Nina Mandić, psihologi porodični terapeut Marica Stijepović i glavna sestra jedinice za neonatologiju GAK-a Kliničkog centra Milica Dukić, ginekolog Azis Haliti.

 

Comments

Leave a Reply