Za JPU „Đina Vrbica“ 1.900 eura donacije

bubamaraNLB Banka Montenegrobanka donirala je javnoj predškolskoj ustanovi „Đina Vrbica“ iz Podgorice 1.900 hiljada eura za kupovinu posteljine za vaspitnu jedinicu Bubamara. Na taj način se Banka uključila u inicijativu udruženja Roditelji Zajedno, jer djeca zaslužuju najbolje, koja je pokrenuta 2012.  godine i odnosi se na sve javne predškolske ustanove u Crnoj Gori.

Donacija će biti uručena u petak, 21. februara u 12 sati, kada će predstavnici NLB Montenegro banke i udruženja Roditelji posjetiti upravu JPU „Đina Vrbica“.

„Nastojimo da damo svoj skromni doprinos kroz podršku institucijama, kojima je pomoć najporebnija. Ovom donacijom vjerujem da smo doprinijeli kreiranju ljepših i boljih uslova za boravak djece u vrtiću, čime želimo da pomognemo njihovom zdravom rastu i razvoju“, rekla je Jelena Vujović savjetnica u sektoru koordinacije poslovne mreže i marketinga NLB Montenegro banke.

U JPU „Đina Vrbica“ su se veoma obradovali donaciji jer će, kako su naveli uljepšati trenutke odmore djeci vrtića.

„Ovakav vid donacije pokazao je da su NLB Montenegro i udruženje Roditelji banka pažljivo oslušnuli naše potrebe i, u sklopu svojih mogućnosti, izašli nam u susret sa velikom ljubavlju“, kazala je direktorica JPU „Đina Vrbica“, Nataša Tomović.

U Udruženju Roditelji vjeruju da će se povećavati broj kompanija koje žele da na ovakav način doprinesu zajednici u kojoj rade.

NLB Montenegro banka je jedna od malog broja kompanija koje su svjesne važnosti korporativno odovornog djelovanja, i nadamo se da će one podstaći ostale da se odluče na slične korake“, kazala je izvršna direktorica udruženja Roditelji, Kristina Mihailović.

Cilj inicijative Zajedno, jer djeca zaslužuju najbolje je unaprjeđenje uslova u javnim predškolskim ustanovama širom Crne Gore i ublažavanje problema prebukiranosti koji postoji u velikom broju opština.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply