Paket voća i povrća za Maju Sekulić

mojahranaPortal Roditelji.me paket domaćeg i organskog voća i povrća Moje hrane, ove sedmice dodijeliće Maji Sekulić koja je u januaru bila najaktivniji posjetilac naše Facebook strane i prva na listi Top fanova.

Od januara portal Roditelji.me na svojoj Facebook stranici koristi aplikaciju koja prati aktvnosti naših članova i pravi listu najjaktivnijih, a na osnovu njihovih komentara,  likeova, shareova… i ostalih aktivnosti na mjesečnom nivou.

Paket sadrži:

  • Jabuka 1 kg;
  • Krompir 2 kg;
  • Crni luk 1 kg;
  • Šargarepa 0,5 kg;
  • Peršun  1 veza;
  • Čaj – mješavina divljeg voća 150 g;
  • Žućenica 200 g.

Moja hrana je novi koncept prodaje organskih i domaćih proizvoda – voća, povrća, integralnog brašna… koji se nedavno pojavio na crnogorkom tržištu.

Podrazumijeva da željene proizvode iz njihove ponude poručite i dobijete na željenu adresu ako živite u Podgorici ili na primorju. Moja hrana  ima objedinjenu ponudu crnogorskih proizvođača iz ruralnih predjela, i to svježeg voća i povrća gajenog na ispravan način zbog čega zadržavaju prirodne sastojke i zadržavaju više ukusa.

Svi proizvodi koje nudi Moja hrana dolaze sa farmi i od, kako kažu, pažljivo odabranih proizvođača. Organske proizvođače kontroliše Monteogranica, akreditovano crnogorsko sertifikaciono tijelo za organsku proizvodnju. Kontrola od Monteorganice u najkraćem podrazumijeva kontrolu sjemena, zemljišta, načina uzgajanja, ali i vođenja potrebne dokumentacije.

Proizvodi u ponudi Moje hrane se mijenjaju periodično i zavise od sezone i stanja na njivama. Nakon kontakta sa proizvođačima Moja hrana zainteresovanima dostavlja mailom ponudu ([email protected]) ili ih obavještava telefonom (067 885 889 ili 069 032 078), a spisak  objavljuje i na svojoj Facebook stranici (https://www.facebook.com/moja.hrana)

Nakon objedinjavanja u kratkom roku odlaze za proizvode, pakuju ih na licu mjesta i dostavljaju kupcima.

U njihovoj ponudi možete naći, u zavisnosti od sezone, dunje, paprike, paradajz, jabuke, crni luk, krompir, blitvu, krastavac, šargarepu, cveklu, rukolu, celer, peršun, raštan, med, heljdino, pšenično, ražano i ječmeno integralno brašno, koktele malina, kupina, borovnica, ali i suvo voće. Može se poručiti i maslinovo ulje, džemovi, sirupi, medovina, sirevi, kajmak, čajev

 

 

Comments

Leave a Reply