Večeras druženje mama u Kutku za dojenje

kutakTrudnice i porodilje iz Družionice za mame udruženja Roditelji okupiće se  večeras od 19 sati u Kutku za dojenje u Mall of Montenegru.

U toku druženja mame će međusobno razgovarati o ishrani dojilja i svim ostalim temama koje se odnose na dojenje, ali i trudnoću.

Za sve mame prijatelj Kutka za dojenje u februaru Veledrogerija Meditas pripremila je poklone. Meditas je zastupnik kozmetičkog francuskog brenda Mustela namijenjog novorođenčadi, odojčadi, bebama, djeci i ženama tokom trudnoće i nakon porođaja.

Udruženje Roditelji poziva zainteresovane trudnice i porodilje koje žele da se informišu o svim temama u vezi trudnoće, a posebno dojenja i na ovaj način razgovaraju sa drugim mamama, da se prijave i za ovo ali i za ostala okupljanja putem maila [email protected].

Kutak se nalazi u tržnom centu Mall of Montenegro, na I spratu, a u njemu se sa zainteresovanim budućim i sadašnjim majkama okupljaju članice udruženja Roditelji, iskusne dojilje koje se već neko vrijeme trude da pruže podršku i pomoć sa dojenjem majkama kojima je neophodna prije svega preko foruma portala Roditelji.me. Ta vrsta pomoći nije zamjena za savjet ljekara i medicinskog osoblja, sa kojima bi roditelji obevezno trebalo da se posavjetuju o svim nedoumicama i problemima na koje naiđu.

Glavni cilj okupljanja u Kutku za dojenje je razmjena iskustva među majkama koje su dojile djecu i prošle sve male i velike problem koji se znaju pojaviti u toku dojenja, a lako su rješivi ako se dobije adekvatan i pravovremen savjet.

U toku druženja u Kutku ali i svakodnevno, na forumu portala Roditelji.me roditelji mogu da pitaju  ukoliko imaju bilo kakvu nedoumicu u vezi sa dojenjem, a članice udruženja se trude da pomognu ali potraže odgovor ljekara kada je potrebno.

Leave a Reply