Večera za Šćepana Stankovića i njegovu suprugu

mamaitataŠćepan Stanković imaće piliku da sa svojom suprugom uživa u večeri, u restoranu Fabrizio @ Parkside u Podgorici, na Dan zaljubljenih, 14. februara.

Njegov komentar je okarakterisan kao najljepši  u nagradnoj igri koju je portal Roditelji organizovao prethodnih nekoliko dana u susret  Danu zaljubljenih.

Na pitanje: Zbog čega vas brak/veza čine srećnim odnosno zbog čega je vaš partnerski odnos toliko važan za vas“,  Ščepan je odgovorio: „Ono kad o nečemu razmišljam, a ona dovrši tu misao naglas… Kad dođem umoran sa posla, a njen osmijeh, poljubac i zagrljaj izbriše i svaki trag umora. Tome dodajte i dva mala najljepša osmijeha, da brak bude savršen.“

U nagradnoj igri su mogli da učestvuju registrovani korisnici portala Roditelji.me koji su napisali komentare na tekst o nagradnoj igri, do danas u 15 sati.vd

Portal Roditelji se zahvaljuje svima koji su učestvovali i koji su  komentarima prenijeli svoj doživljaj njihove veze sa partnerom/partnerkom i na taj način nas sve podsjetili na važnu ulogu partnerske ljubavi u našim životima.

Ovo su svi komentari:

komentari

 

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply