Program Cineplexxa od 30. januara do 5. februara

U bioskop Cineplexx u Podgorici stigla je komedija Povratak u ring u kojem glume Sylvester Stallone, Robert De Niro i Kim Basinger.

Za ovaj ali i neki od ostalih osam filmova među kojima su i dva animirana, registrovani posjetioci portala mogu pokušati da osvoje dvije besplatne ulaznice. Nagrađujemo osobu koja bude najbrža u slanju email poruke sa nazivom Cineplexx na adresu [email protected]. Ako nijeste registrovani korisnik/ca portala proceduru za registraciju možete pronaći ovdje. Registrovati se možete jednostavno i klikom na dugme Fbook Log/Reg, ako ste korisnik ove društvene mreže.

U komediji Povratak u ring 30 godina nakon posljednjeg meča, dvojica srednjovječnih bokserskih rivala vraćaju se iz penzije radi poslednje borbe. Stalone i De Niro glume Henryja Razor Sharpa i Billyja. Dva lokalna borca iz Pittsburgha postala su nacionalno poznata po svom rivalstvu. Dva puta suprotstavljeni, svaka borba rezultirala je drugim pobjednikom. 1983., veče uoči njihove treće i odlučujuće borbe, Razor objavljuje svoju penziju odbijajući da objasni razlog takve odluke. Trideset godina kasnije, boks promoter Dante Slate Jr., nudi im ponudu koju ne mogu odbiti: da ponovno uđu u ring i izravnaju račune. Režiser filma je Peter Segal.

Kompletan bioskopski program

cinelexx30.1

 

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply