Sjutra Roditeljski kutak, gost ginekolog Azis Haliti

flajer kutak1Savjetovalište za roditelje, Roditeljski kutak ugostiće sjutra ginekologa Azisa Halitija sa kojim će buduće i sadašnje mame i njihovi partneri moći da razgovaraju o trudnoći i porođaju.

Doktor Haliti radi na Klinici za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Crne Gore.

Okupljanje u Roditeljskom kutku počinje u 18 sati u Donatorovoj prodavnici Kidsland na Starom Aerodromu u Podgorici.

Kompanija Donator je partner udruženju Roditelji u organizaciji Roditeljskog kutka, koja je ustupila sopstveni prostor za okupljanja sa roditeljima jednom mjesečno.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođnja bebe ali i u vezi dojenja.

Sa roditeljima jednom mjesečno razgovaraju ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.

Do sada su naši gosti bili neonatolog Danojla Dakić, patronažna sestra Senka Bulatović, ginekološko-akušerske sestre i fizioterapeutkinje Milena Bakić i Aleksandra Vukadinović i medicinska sestra Dajana Zlatičanin, pedijatar Nina Mandić, psihologi porodični terapeut Marica Stijepović i glavna sestra jedinice za neonatologiju GAK-a Kliničkog centra Milica Dukić.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply