Džastin i hrabri vitezovi u Cineplexxu

jastinRepertoar bioskopa Cineplexx od danas je bogatiji za još jedan animirani film Džastin i hrabri vitezovi 3D, ali je dopunjen i sa akcijom Džek Rajan: Regrut iz sjenke i dokumentarcem o Justinu Bieberu Believe.

Portal Roditelji i danas poklanja dvije besplatne ulaznice za projekciju po izboru. Nagradićemo osobu koja bude najbrža u slanju email poruke sa nazivom Cineplexx na adresu [email protected]. Ako nijeste registrovani korisnik/ca portala proceduru za registraciju možete pronaći ovdje. Registrovati se možete jednostavno i klikom na dugme Login with Facebook, ako ste korisnik ove društvene mreže.

Džastin i hrabri vitezovi 3D (Justin and the Knights of Valour) je sinhronizovana priča o Džastinu koji živi u velikom kraljevstvu i sanja da će postati hrabar vitez, kakav je bio njegov djeda. Nakon inspirativne posjete ljubljenoj baki i oproštaja od pretpostavljeno ljubljene Lare, Džastin odlazi od kuće i kreće na put prema viteštvu. Upoznaje prelijepu Taliju, čarobnjaka zvanog Melkijades, zgodnog Ser Doreksa i tri fratra koji ga podučavaju prastarim običajima hrabrih vitezova. Iako nije baš najbolji kandidat za viteštvo, Džastin mora ubrzano da doraste izazovima kada se prognani bivši vitez Ser Heraklio i njegova vojska vrate i zaprijete uništenjem kraljevstva.

Akcija Džek Rajan: Regrut iz sjenke (Jack Ryan: Shadow Recruit) govori o Rajanu koji njegovim prijateljima i porodici, djeluje kao običan direktor u Njujorku, ali on se tajno prijavio u CIA-u prije mnogo godina. Uveden je kao genijalni doktor nauka koji se bavi svjetskom statistikom, ali kad Rajan razotkrije detaljan plan da se sruši američka ekonomija i podstrekne globalni haos, postaće jedini čovjek koji ima moć da to zaustavi. Postaće pravi operativac, bačen u svijet intrige, obmane i smrtonosne sile. Naći će se u procijepu između ćutljivog šefa Harpera (oskarovac Kevin Kostner), vjerenice koja ne zna ništa o njegovom poslu, Keti (Kira Najtli) i briljantnog ruskog oligarha (Kenet Brana). Džek će morati da se suoči s novom realnošću u kojoj ne smije nikom da vjeruje, a u kojoj sudbine miliona zavise od toga da on otkrije istinu. Pored svega toga on je i u trci s vremenom da ostane korak ispred svih ostalih… Glumci: Chris Pine, Keira Knightley, Kevin Costner, Kenneth Branagh, Peter Andersson . Režija: Kenneth Branagh

Justin Bieber’s Believe je film o turneji širom svijeta. Gledaoci će moći da dožive vizuelni spektakl uz koncertne snimke Džastinovih najvećih hitova,  dobiće i personalnu kartu za bekstejdž, a posvjedočićete kako je organizovana i sprovedena cijela turneja. Film nudi i ekskluzivan pogled na Džastinov život van scene. Pratite Džastinov put od gubitnika koji je sanjao da svira na Madison Square Garden-u, do najveće pop zvezijde, koja je postao danas.

 Kompletan bioskopski program

Cineplexx23.1.

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply