Na poklon pretplata za Školu kuvanja za djecu

skolakuvanjaPortal Roditelji i Smart Food Podgorica poklanjaju danas jednu pretplatu za školu zdravog kuvanja za djecu za narednu sedmicu.

Pretplata će pripasti najbržem registrovanom korisniku ili korisnici koji nam budu od ovog momenta poslali praznu email poruku sa naslovom Smart Food na email adresu [email protected]. Ako nijeste registrovani korisnik/ca portala proceduru za registraciju možete pronaći ovdje. Registrovati se možete jednostavno i klikom na dugme Fbook Log/Reg, ako ste korisnik ove društvene mreže.

Časovi u školi zdravog kuvanja se održavaju od 11 do 13 sati, a podijeljeni su na tri cjeline pa će djeca predškolskog i školskog uzrasta učiti o uključivanju u ishranu voća i povrća i žitarica, zatim o tome kako se spremaju zdrave poslastice kao i užina.

Jedan čas u ovoj školici košta pet eura, a trajaće do kraja školskog raspusta, mada postoji mogućnost i da bude nastavljena vikendom.

Škola zdravog kuvanja omogućava mališanima da kroz igru i zabavu uče o zdravoj hrani i načinima na koji se ona moža pripremati. Prostorije Smart Fooda se nalaze na Zabjelu u ulici Jerevanska 44. Detaljnije o školi pročitajte na njihovoj Facebook stranici.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply